BLACK&DECKER BCRMW123 ROBOTMAAIER MET MULCH EN CLEANER

De aangeduide prijs is de prijs per stuk
Op voorraad
SKU:
149255
Speciale Prijs € 699,00 Regular Price € 1.199,00
Dit product is te bestellen in veelvoud van 1
Webshop Trustmark and customer reviewsWebshop Trustmark and customer reviews

Met de Black&Decker BCRMW123 12V Robotmaaier bespaar je heel wat werktijd in de tuin. Deze grasmachine is ontwikkeld om jouw gazon zelfstandig te maaien en te onderhouden. De robotmaaier maait regelmatig en in een willekeurig patroon. Hierdoor zie je geen maaistrepen verleden tijd, zorg je voor een natuurlijke bemesting van jouw tuin en geniet je steeds een optimale afwerking. Dankzij verschillende sensoren herkent de robotmaaier obstakels in de tuin en de begrenzingsdraad en kan hij deze vermijden.

Deze compacte BCRMW123 robotmaaier is ideaal geschikt voor tuinen tot 700m² met een hellingsgraad tot 30%. Deze grasmaaier kan ook moeilijk bereikbare plekken maaien. Hij is uitgerust met een 18cm duurzaam stalen maaimes en een uniek zwevend maaidek. Hierdoor zal de robotmaaier elke oneffenheid in de tuin perfect volgen en het gras steeds egaal maaien.

De BCRMW123 heeft bovendien een self-cleaner, waardoor het maaidek steeds proper blijft en gemaaid gras niet vast kan klitten aan de onderkant.

Je kan de gewenste maaihoogte eenvoudig instellen tussen 15mm en 60mm.

Na eenmalige installatie ga je snel aan de slag en bedien je de robotmaaier dankzij de intuïtieve toetsen op de maaier, via Amazon Alexa of via de gratis smartphone applicatie. Maak verbinding via Bluetooth en stel meerdere maaischema’s in, bekijk de maaigeschiedenis of activeer het kinderslot. Ook de veiligheidssleutel, de pincode en het alarm op de robotmaaier zelf voorkomen onrechtmatig gebruik of diefstal. Log ten slotte in op de GSM module en krijg toegang tot extra gegevens, bedien je robotmaaier overal ter wereld en vind hem in real-time via de Geo-Fence functionaliteit.

Incl. laadstation, voedingskabel, 200m begrenzingsdraad, fixeerpinnen, connectoren, Robot Ruler, Robot Tool en Robot Home.

Meer Informatie
EAN 5035048741689
Typenummer BCRMW123-QW
Merk Black&Decker
Type Robotmaaier
Geschikt voor Middelgrote tuinen
Prijs informatie Prijs per stuk
Accu Inclusief
Aandrijving Accu
Batterijvermogen 4.3 AH
Geluidsprestatieniveau 67DB
Kabellengte 10m
Spanning 12V
Snijbreedte 18cm
Gewicht (kg) 7.5
Garantie 2 Jaar
Verzendkosten

  • Belgische vlag België: €9,50
  • Nederlandse vlag Nederland: €17
Levertermijn

1 à 3 werkdagen

Meer info

De levering wordt verzorgd door GLS of Transforce

Na verzending ontvang je een trackinglink per e-mail.

Meer producten van hetzelfde merk