GARDENA SMART SILENO CITY 499 ROBOTMAAIER

De aangeduide prijs is de prijs per stuk
Niet op voorraad
SKU:
135631
€ 1.099,99

Met een robotgrasmaaier kan gazonverzorging zo eenvoudig en moeiteloos zijn, zelfs in stadstuinen! Met zijn SensorCut systeem maait de GARDENA SILENO city uw gras op een nauwkeurige en betrouwbare manier. U geniet van uw vrije tijd en een perfect onderhouden gazon.

De SILENO city is geschikt voor kleinere gazons tot 500 vierkante meter. Hij maait op hellingen tot 25% en ook smalle doorgangen zijn geen probleem. Het zwenkbare achterwiel geeft de robotmaaier zijn uitstekende flexibiliteit en wendbaarheid, ideaal voor kleine en smalle tuinen.

De SILENO city grasmaaier werkt tijdens alle weersomstandigheden en is zo stil dat hij nauwelijks gehoord zal worden. Als het werk klaar is, keert hij automatisch terug naar het laadstation.

.

Tijdens de installatie leidt de installatiehulp u door de menu's en berekent hij een maaiplan. De maaitijden kunt u ook instellen via de smart App en afstemmen op de besproeiingstijden van de smart Water Control. De smart Gateway maakt gebruik van uw bestaande router en zorgt voor het centrale netwerk. De gateway fungeert als het hart van het smart system en zorgt voor een draadloze verbinding tussen alle GARDENA smart system apparaten in de tuin en de GARDENA smart App.

Meer informatie
EAN 4078500032759
Typenummer 2133501010
Merk Gardena
Type Grasmaaier
Gewicht 7,3kg
Prijs informatie Prijs per stuk
Aandrijving Accu
Batterijvermogen 2 AH
Geluidsprestatieniveau 58 DB
Spanning 18V
Snijbreedte 16cm
Garantie 2 Jaar
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan