HAMMERITE METAALONTVETTER 500 ML

De aangeduide prijs is de prijs per stuk
Op voorraad
Slechts enkele stuks beschikbaar.
SKU:
19504
€ 33,49
HAMMERITE METAALONTVETTER 500 ML is te bestellen in veelvoud van 1

Hammerite Metaalontvetter

Een ontvettend reinigingsmiddel om metalen te reinigen en te ontvetten voor ze geschilderd worden. Geschikt voor kaal en geverfd metaal. Verbetert de hechting van verf. Verwijdert stof, vet en vuil. Ideale ondergrondbehandeling als voorbereiding voor het schilderen. Heldere, bleke, strogeel gekleurde vloeistof.

Geschikt voor kaal en geverfd metaal.

Voorbereiding ondergrond: Zorg ervoor dat de ondergrond afgekoeld is tijdens het gebruik (indien van toepassing). Verwijder alle losse roest en verf. Alvorens het product toe te passen: Voor gebruik goed schudden. De veiligheidssluiting van de spuitmond verwijderen. Omgeving goed afdekken tegen eventuele spatten. Draag handschoenen ter bescherming. Toepassing van het product: Spuit rechtstreeks op het te behandelen oppervlak. Laat Hammerite Metaalontvetter niet uitdrogen. Reinig het oppervlak en veeg schoon met een vochtige doek of spons. Daarna met een schoon doek of spons afwassen met voldoende water, zodat er geen resten achterblijven van Hammerite Metaal Ontvetter. Laat drogen alvorens te schilderen.

Meer informatie
EAN 5410083430253
Typenummer HT5082397
Merk Hammerite
Type Reiniger
Lengte 6cm
Breedte 27cm
Hoogte 27,5cm
Inhoud 0,5L
Gewicht (kg) 0.5
Extra informatie Opgelet, dit artikel kan niet geretourneerd of omgeruild worden.
Prijs informatie Prijs per stuk
Aanbrengen met Spuiten
Toepassing Kaal en geverfd metaal
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan