Bouwmaterialen

Gaat u bouwen of verbouwen? Cevo heeft alle materialen die u nodig heeft voor uw bouwwerken.

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod bouwmaterialen, van bouwstoffen en plaatmateriaal tot isolatiemateriaal, leidingen, putten en zoveel meer.

Of u nu een ervaren aannemer bent of een enthousiaste doe-het-zelver, bij Cevo bieden wij voor elk project de juiste materialen.

Enorme keuze in bouwmaterialen. 

Voor het isoleren van uw dak, vloer of muur hebben wij diverse soorten isolatieplaten en glaswol. Daarnaast vindt u bij ons ook alle benodigde toebehoren, zoals isolatietape en bevestigingsmateriaal, om uw isolatieproject tot een succes te maken.

Ons online aanbod van constructiemateriaal is eerder beperkt. Online hebben wij o.a. bouwplaten  zoals OSB en MDF platen; vloer- en wandbekleding zoals laminaat, tegels, wandpanelen, ...
Onze winkel in Westerlo is uw bestemming voor het ontdekken van alle mogelijkheden op het gebied van constructiematerialen..

Naast bouwmaterialen hebben we bij Cevo ook een uitgebreid assortiment aan installatiebenodigdheden. Van septische putten en regentonnen in verschillende formaten tot  leidingen, rioolbuizen, en meer.

Cevo heeft alles wat u nodig heeft om uw installatieprojecten tot een succes te maken. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle veiligheids- en milieunormen

Naast ons ruime assortiment bieden wij bij Cevo ook een uitstekende service en deskundig advies. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste materialen voor uw project. Of u nu specifieke vragen heeft over bepaalde producten of advies nodig heeft over de beste aanpak voor uw bouwproject, wij zijn er om u te begeleiden van begin tot eind.

Vindt u niet wat u nodig hebt? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel. We helpen u graag verder.

Inspiratie

Cevo promoties