Kabelhaspels

Kabelhaspels of verlengkabels op rol koop je eenvoudig online bij Cevo Market.
Of je nu op zoek bent naar een oplossing om elektrische apparaten in huis te verbinden of elektrische gereedschappen in de tuin veilig en efficiënt aan te sluiten, wij hebben de ideale kabelhaspel voor jou.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kabelhaspels voor ieder project

Bij Cevo vinf je kabelhaspels voor verschillende doeleinden. We hebben ruime keuze met verschillende kabellengtes en draaddiktes.
Met de juiste verlengkabel kan je zo beginnen aan je klus. Je hoeft je je geen zorgen te maken over een wirwar van kabels of beperkte stroomtoevoer. Ze bieden niet alleen de nodige flexibiliteit en mobiliteit, maar ook de gemoedsrust dat je veilig en efficiënt kunt werken, zowel binnen als in de tuin.

Onze kabelhaspels zijn voorzien van handige functies zoals een geïntegreerde thermische beveiliging om oververhitting te voorkomen, een robuuste behuizing voor extra duurzaamheid en een handige handgreep voor eenvoudig transport.

Veilige en georganiseerde stroomvoorziening met onze kabelhaspels voor binnengebruik

Met een kabelhaspel voor binnen sluit elektrische apparaten veilig aan. Of je nu een bureau wilt voorzien van stroom, entertainmentapparatuur wilt aansluiten of gewoon extra stopcontacten nodig hebt, onze kabelhaspels bieden betrouwbare prestaties en beschermen tegen overbelasting.

Betrouwbare stroomtoevoer voor je tuinprojecten met onze weerbestendige verlengkabels op rol

Voor gebruik in de tuin zijn onze verlengkabels op rol ideaal. Je gebruikt deze voor het aansluiten van elektrisch tuingereedschap, zoals grasmaaiers, heggenscharen en hogedrukreinigers. Dankzij hun weerbestendige constructie zijn ze bestand tegen vocht, regen en andere weersomstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor gebruik buitenshuis.