Schrikdraad en toebehoren

Bekijk hier ons assortiment van schrikdraad en toebehoren, ontworpen om de veiligheid van jouw eigendom te waarborgen en ongewenste indringers op afstand te houden. Of je nu een boerderijdieren of dieren in de tuin hebt, Cevo heeft alles wat je nodig hebt om jouw dieren veilig te houden.

Producten 1-16 van 60

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cevo, Specialist in Schrikdraad en Toebehoren

Bij Cevo.be zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige schrikdraadproducten en bijbehorende accessoires voor uw landbouw- en veiligheidsbehoeften. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan schrikdraadoplossingen die u helpen bij het beschermen van uw eigendommen en het beveiligen van uw omgeving. Van schrikdraadapparatuur tot isolatoren en alles daartussenin, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw hekwerk te optimaliseren. Hieronder vindt u een overzicht van onze productcategorieën:

Schrikdraadapparatuur van Topkwaliteit

Gallagher schrikdraadapparatuur staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Van krachtige schrikdraad energizers tot batterijen, wij hebben een ruima gamma opties die geschikt zijn voor elk type omgeving en situatie.

Isolatoren voor Efficiënte Elektrificatie

Isolatoren zijn essentieel voor het creëren van een betrouwbare elektrische afrastering. Ontdek ons assortiment isolatoren, waaronder ringisolatoren, hoekisolatoren en eindisolatoren, die zorgen voor een veilige en effectieve elektrificatie van uw hekwerk.

Geleiders en Draad voor Sterke Omheiningen

Onze hoogwaardige geleiders en draden zijn ontworpen om langdurige prestaties te leveren in diverse omgevingen. Kies uit verschillende materialen en diktes om aan uw specifieke behoeften te voldoen en creëer een stevige en betrouwbare omheining voor uw terrein.

Professioneel Advies en Klantenservice

Bij Cevo streven we ernaar om onze klanten te voorzien van uitstekende service en deskundig advies. Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de juiste schrikdraadproducten en accessoires voor uw specifieke behoeften.