CEVO MARKET werd meer dan 45 jaar geleden opgericht door Frans Celen

Dankzij zijn gedrevenheid, motivatie en inzet creëerde hij de grootste onafhankelijke en toonaangevende bouwmarkt in België. Frans ging niets uit de weg om zijn doel te bereiken: hij was nooit tevreden met 'goed genoeg', maar wou (en wil) nog steeds de beste zijn. Cevo market is door Frans gekneed tot wat het vandaag is: een complete bouwmarkt, waar de klant letterlijk al het nodige kan vinden.

Frans Celen is destijds met 5 werknemers gestart. Vandaag stelt Cevo Market 50 mensen te werk. Omwille van het familiale karakter kan Cevo Market zich zeer flexibel opstellen en adequaat handelen, om zo meteen te reageren op marktevoluties of tendensen. Op die manier kan Cevo Market een correct prijzenbeleid hanteren.

Een van de troeven van Cevo Market is het uitgebreide assortiment en de enorme stock van meer dan 55 000 verschillende artikelen.

Al meer dan 45 jaar uw vaste partner

Oprichting Cevo Market door Frans Celen

In 1976 werd Cevo Market opgericht door Frans Celen.

Cevo

+3000㎡

Opstart afdeling Ramen en deuren en ook werd een Sanitair afdeling opgestart


Cevo
.

+12000㎡

Opstart afdeling Tegels en Keukens

Aankoop extra magazijn Olen &
Uitbreiding van de winkel met 7500㎡

Cevo

Opstart Webshop

Totale verbouwing +
uitbreiding van de winkel naar 20 000㎡

Opening Concept-store by Cevo

In 2020 opende de Concept Store van Cevo. Een winkel met 300㎡ winkelplezier om het thuis extra gezellig te maken.

Cevo

Uitbreiding assortiment tot 55 000 verschillende artikelen

Volledige vernieuwing webshop

1976

2023

Grootste onafhankelijke bouwmarkt van België.

Cevo Market opende in 1976 zijn deuren met slechts 5 werknemers. Dankzij gedrevenheid, motivatie en inzet groeit Cevo Market uit tot een complete bouwmarkt en dus de ideale partner voor klussers, bouwers en verbouwers.

Online en in onze winkel in Westerlo.

Voortaan is klussen nog eenvoudiger: u winkelt wanneer het u uitkomt. U kiest uw favoriete producten aan de beste prijs. Wij zorgen dat ze bij u geleverd worden, of u kan ze gewoon bij ons komen afhalen.

Alles wat u verwacht van een bouwmarkt.

Of het nu gaat om renoveren, vernieuwen, bouwen of verbouwen, u vindt er alles onder 1 dak. Een uitgebreid assortiment, een enorme voorraad, sterk in prijs, knowhow en service zijn slechts een paar van onze grootste troeven.

Gespecialiseerde diensten bovenop ons assortiment.

U wil graag verbouwen, maar heeft niet de juiste kennis? Ook dan kan u terecht bij Cevo Market. Wij plannen uw verbouwing van A tot Z. Cevo Market werkt hiervoor samen met professionele plaatsers/aannemers. Er is geen enkele verbouwing die wij uit de weg gaan. Voor al uw klussen kan u rekenen op onze vakkundige medewerkers.

Cevo in de pers