Tegels

Bij Cevo is er steeds een grote keuze tegels in voorraad. Zowel voor binnen als voor buiten en voor ieders budget.

Wij hebben ruime keuze vloertegels en wandtegels in verschillende formaten en kleuren, steeds uit voorraad leverbaar. Zoek je toch net iets anders? Dan bestellen we het voor u op maat.

Ons online aanbod van tegels is beperkt. Bekijk ons volledig assortiment in de toonzaal. Onze medewerkers helpen u graag.

Ruim assortiment

 Op stock!

Van idee
tot afwerking

Volledige service. 

 Plaatsingdienst

Ook voor kleine projecten!

Cevo, uw inspiratie voor tegels

Transformeer je hele huis met het uitgebreide assortiment vloer- en wandtegels bij Cevo. Of je nu kiest voor een landelijke, moderne of vintage stijl, onze vloertegels passen moeiteloos in elke setting. Van standaardformaten tot XL tegels, keramisch parket en tegels met unieke patronen, wij hebben alles om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen.

Voor de keuken, badkamer en toilet bieden wij een prachtige selectie wandtegels aan, verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Creëer een stijlvolle en functionele ruimte met onze hoogwaardige tegels die zowel esthetisch als duurzaam zijn.

Laat je inspireren door de mogelijkheden die Cevo te bieden heeft. Maak een afspraak of breng een bezoek aan onze winkel, waar ons deskundige team klaarstaat om je te adviseren en te helpen bij het verwezenlijken van jouw tegeldromen. Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van onze vloer- en wandtegels en geef elk deel van je huis een eigen, unieke uitstraling.

Terrastegels

Ontdek de perfecte tuintegels bij Cevo. Ons assortiment bevat verschillende mogelijkheden. Cevo heeft onder andere betonnen en natuurstenen terrastegels die een duurzame en stijlvolle toevoeging aan je buitenruimte vormen. Of je nu op zoek bent naar een strakke en moderne uitstraling of juist de warme charme van natuursteen verkiest, Cevo heeft het allemaal.

Ook bieden wij rubbertegels aan, ideaal voor speelzones, met de perfecte combinatie van veiligheid en duurzaamheid. Voor een meer natuurlijke uitstraling hebben we ook houten tegels in ons assortiment, waarmee je een warme en uitnodigende sfeer creëert. Maak je tuin compleet met de hoogwaardige tuintegels van Cevo en geniet van een buitenruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van onze tegels en geef je tuin een upgrade die jarenlang meegaat.

Plaatsing

U kan bij ons terecht voor tegels, maar ook voor de nodige installatiematerialen zoals tegellijm, tegelsnijders, .. .

Wil u uw tegels laten plaatsen? Ook dat is mogelijk. Cevo werkt samen met professionele plaatsers die zowel voor kleine als grote projecten klaarstaan om u te helpen.

Cevo staat garant voor vakmanschap bij de plaatsing van tegels in elke ruimte. Of het nu gaat om vloeren, wanden of specifieke accenten, onze tegelzetters zorgen voor een perfecte installatie. Wij bieden een breed scala aan tegelopties en patronen, zodat uw ruimte een uniek en verfijnd karakter krijgt.

Laat je inspireren

Een blik in onze toonzaal