Sproeiers en tuinslangen

Ontdek ons uitgebreide aanbod hoogwaardige sproeiers en tuinslangen, van topmerken als Gardena en Alfaflex. Deze voldoen aan al je behoeften om je tuin in optimale conditie te houden.

Of je nu op zoek bent naar een sproeier voor het besproeien van bloembedden, het bewateren van je gazon of het reinigen van je terras, wij hebben de perfecte oplossing voor elke toepassing. Onze Gardena sproeiers zijn voorzien van verschillende sproeipatronen en instelbare koppen, zodat je de waterstraal kunt aanpassen aan de specifieke eisen van je tuin.

Daarnaast bieden we een ruime keuze aan tuinslangen in diverse lengtes en materialen. Van een compacte tuinslang voor een kleine tuin tot een extra lange slang voor een uitgestrekt gazon, Cevo heeft het juiste model voor jou. Onze tuinslangen zijn flexibel, duurzaam en bestand tegen knikken, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn en lang meegaan.

Producten 1-16 van 58

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ontdek Onze Uitgebreide Collectie Sproeiers en Tuinslangen

Cevo heeft alles wat je nodig hebt om je tuin te voorzien van de perfecte bewatering. Onze diverse collectie omvat een breed scala aan sproeiers en tuinslangen, waaronder topmerken zoals Gardena en Alfaflex. Of je nu een beginnende tuinier bent of een doorgewinterde professional, wij hebben de juiste apparatuur om aan al je behoeften te voldoen.

Tuinslangen en Druppelbuizen

Cevo biedt hoogwaardige oplossingen voor tuinbewatering. Dat zie je onmiddellijk in onze collectie tuinslangen en druppelbuizen. Ben je een enthousiaste tuinier bent die op zoek is naar een efficiënte manier om je planten van water te voorzien, of ben je een professional die precisiebewatering nodig heeft voor grotere projecten? Wij hebben de producten die aan jouw behoeften voldoen.

Onze tuinslangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, materialen en stijlen, waardoor je de perfecte optie kunt kiezen die past bij de grootte en indeling van jouw tuin. Van flexibele en lichte slangen die gemakkelijk te manoeuvreren zijn tot robuuste en duurzame modellen die bestand zijn tegen zware omstandigheden, we hebben alles wat je nodig hebt om je tuin te bewateren met gemak en precisie.

Voor wie op zoek is naar een meer gerichte benadering van tuinbewatering, bieden onze druppelbuizen een ideale oplossing. Deze slimme apparaten leveren water rechtstreeks aan de wortels van je planten, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd en je planten gezond en gelukkig blijven. Zowel in de moestuin als in een uitgestrekt bloembed bieden onze druppelbuizen de nauwkeurigheid die je nodig hebt voor optimale plantengroei.

Verscheidenheid aan Sproeiers

Een sproeier is een klassieke, efficiënte manier om je tuin te besproeien. Cevo heeft verschillende opties om aan jouw behoeften te voldoen. Van cirkelsproeiers die zorgen voor een gelijkmatige waterverdeling over een groot oppervlak tot sectorsproeiers die verstelbare sproeipatronen bieden voor nauwkeurige bewatering, we hebben alles wat je nodig hebt om je tuin te voorzien van de juiste hoeveelheid water.

Onze turbinesproeiers zijn ideaal voor grotere tuinen of gazons, waar ze zorgen voor een krachtige en effectieve bewatering over een groot gebied. En voor diegenen die streven naar een nette en opgeruimde uitstraling van hun tuin, bieden onze verzonken sproeiers een discrete oplossing die in de grond kan worden geïnstalleerd en alleen naar boven komt wanneer ze in gebruik zijn.

Sproeiers en Tuinslangen van Topmerken 

Met de topmerken Gardena en Alfaflex ben je verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties in al je tuinbewateringsbehoeften. Ontdek hun assortiment vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat deze merken kunnen maken in jouw tuin.