Zichtbrekers

Creëer privacy en rust in je tuin of terras met de zichtbrekers van Cevo. Van zichtremmers tot VDM-banden en rietmatten, wij bieden diverse oplossingen om ongewenste inkijk te verminderen en je af te schermen. 
Maak je buitenruimte compleet met onze zichtbrekers en geniet van meer privacy en comfort, of het nu gaat om je tuin, balkon of terras. 

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Transformeer je Buitenruimte met Cevo Zichtbrekers

Bij Cevo.be bieden we een uitgebreide selectie van zichtbrekers aan die je buitenruimte transformeren en je privacy verhogen. Of je nu op zoek bent naar zichtremmers, VDM-banden of rietmatten.

Zichtremmers: Privacy in No-Time

Met onze zichtremmers creëer je een afgeschermde ruimte waar je in alle rust kunt ontspannen zonder nieuwsgierige blikken. Onze zichtremmers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je eenvoudig kunt kiezen wat het beste bij jouw buitenruimte past.

VDM-banden: Duurzame Afscheidingen

Op zoek naar een duurzame manier om je buitenruimte af te schermen? Ontdek onze VDM-banden, gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen. Je vlecht de banden in je bestaande tuindraad en krijgt zo onmiddellijk meer privacy.

Rietmatten en heidematten: Natuurlijke Schoonheid

Breng een natuurlijke schoonheid in je buitenruimte met onze rietmatten. Deze natuurlijke afscheidingen zorgen niet alleen voor privacy, maar voegen ook een warme en uitnodigende sfeer toe aan elke omgeving. Onze matten zijn vakkundig vervaardigd om langdurige prestaties te garanderen, zelfs in wisselende weersomstandigheden.

Creëer Jouw Ideale Buitenomgeving

Of je nu een kleine stadstuin, een ruim terras of een uitgestrekte achtertuin hebt, onze zichtbrekers helpen je om de perfecte buitenruimte te creëren. Laat je inspireren door ons diverse assortiment en vind de ideale oplossing die past bij jouw behoeften en persoonlijke stijl.