OSB platen

Bestel OSB platen eenvoudig online bij Cevo Market.

Een OSB plaat is een goedkope constructieplaat die kan gebruikt worden voor het maken van constructies en renovatieprojecten zoals; een wand plaatsen voor isolatie, als vloerbedekking of om meubels te maken.

OSB kan in onze winkel afgehaald worden. Thuislevering is mogelijk in de regio van Cevo.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom kiezen voor OSB platen?

OSB platen zijn duurzaam, stabiel en economisch. Ze worden gemaakt door houtvezels onder hoge druk en temperatuur in een plaat te persen, waardoor ze stijver en veerkrachtiger zijn dan multiplex. OSB platen zijn ook bestand tegen vocht en vervorming, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in zowel binnen- als buitenbouwprojecten.

Toepassingen van OSB platen

OSB platen zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals:

Vloeren: OSB platen worden vaak gebruikt als basis voor tapijten, laminaat of tegels omdat ze sterk en stil zijn. Het is ook geschikt als topvloer voor houten draagconstructies.

Wanden: OSB platen kunnen worden gebruikt als ondergrond voor houten of metalen wanden of als dragende constructie voor wanden met houten of stalen constructies.

Dakbedekking: OSB platen zijn geschikt als dakbedekking voor houten dakconstructies en kunnen ook gebruikt worden als tussenlaag van dakbedekking. Zolder: OSB is geschikt voor zolderverbouwingen omdat het vochtbestendig en toch sterk en stil is.

Waarom kiezen voor Cevo OSB?

Cevo heeft een ruim assortiment OSB 3-platen voor elk bouwproject. Deze OSB 3 boards zijn van de hoogste kwaliteit en verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. We bieden ook opties om uw OSB 3-bord op te halen in ons magazijn of lokaal te laten verzenden.