Kookplaten

Op zoek naar een nieuwe kookplaat?

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan elektrische kookplaten, gaskookplaten, inductiekookplaten en keramische kookplaten. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste technologie of een klassieke uitstraling, wij hebben het allemaal. Lees verder voor meer informatie over de verschillende soorten kookplaten.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Elektrische kookplaten

Elektrische kookplaten zijn er in verschillende uitvoeringen, waaronder de klassieke, de halogeen en de keramische uitvoering. Ze zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken. De traditionele elektrische kookplaat heeft ronde kookzones en is gemakkelijk te bedienen. De halogeen kookplaat heeft snel opwarmende kookzones en is zeer geschikt voor het bereiden van gerechten op hoge temperatuur. De keramische kookplaat is de meest moderne uitvoering van de elektrische kookplaat en heeft een gladde glazen oppervlak.

Gaskookplaten

Gaskookplaten zijn nog steeds de meest populaire keuze van veel hobbykoks. Ze bieden nauwkeurige controle over de temperatuur en zijn snel in gebruik. Een gaskookplaat kan worden gebruikt met alle soorten potten en pannen, en is ideaal voor het bereiden van gerechten die een hoge hitte vereisen, zoals wokgerechten. Onze gaskookplaten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende soorten branders.

Inductiekookplaten

Inductiekookplaten zijn een innovatieve optie voor de moderne keuken. Ze werken door middel van elektromagnetische straling, waardoor alleen de pan wordt verwarmd en niet de kookplaat zelf. Dit maakt ze energiezuinig, efficiënter in gebruik en veiliger dan andere soorten kookplaten. Onze inductiekookplaten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende functies, waaronder de mogelijkheid om verschillende kookzones te combineren tot één grote kookzone.

Keramische kookplaten

Keramische kookplaten hebben een glad, glazen oppervlak en zijn gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn vergelijkbaar met elektrische kookplaten, maar hebben een modernere uitstraling. Cevo biedt keramische kookplaten verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende functies, zoals een ingebouwde timer en automatische uitschakeling.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een klassieke gaskookplaat of de nieuwste inductietechnologie, wij hebben een kookplaat die bij jouw behoeften past. Bekijk ons assortiment en ontdek de perfecte kookplaat voor jouw keuken.