Muur- en plafondverf

Bij Cevo vind je muurverf en plafondverf van merken zoals Levis, Dulux en Rust-Oleum. Ontdek hier ons online aanbod.

Levis muur- en plafondverf is verkrijgbaar voor buiten en voor binnen. Voor iedere ruimte in huis is er een gepaste verf.
Rust-Oleum muurverf Little Stars is een luchtzuiverende muurverf. Deze verf is ideaal voor de muren of plafonds in de kinderkamer te verven.

Met witte muurverf is je ruimte direct terug opgefrist. Levis verf is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Als je in het bestaande assortiment de gewenste kleur niet helemaal vindt, helpen we je graag in de winkel verder door je verf te mengen in onze mengmachine.

Producten 1-16 van 380

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cevo Muurverf en Plafondverf

Bij Cevo Market vind je een uitgebreid assortiment muurverf en plafondverf van gerenommeerde merken, waaronder Levis, Rust-Oleum en Dulux. Of je nu op zoek bent naar Levis verf voor muren en plafonds, speciale verf voor vochtige ruimtes, of kwalitatieve Dulux verf voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, wij hebben alles wat je nodig hebt om je interieur tot in de puntjes te verzorgen.

Levis verf voor muren en plafonds bij Cevo Market

Levis witte muurverf, Levis plafondverf, Levis muurverf in hedendaagse kleuren

Ontdek bij Cevo Market een uitgebreid aanbod van Levis verf voor muren en plafonds. Van Levis witte muurverf tot Levis plafondverf, en een scala aan hedendaagse kleuren voor een eigentijdse uitstraling in elke kamer. 

Levis verf voor vochtige ruimtes: verf die ook in de badkamer of keuken kan gebruikt worden

Bovendien bieden we ook Levis verf speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of keuken, zodat je ook daar geniet van een langdurig mooie afwerking. 

Levis renovatieverf: extra dekkende verf

Met Levis renovatieverf ben je verzekerd van een extra dekkende verf voor een perfect resultaat bij elke verfklus.

Verf van Rust-Oleum: Innovatieve Verfoplossingen voor Elke Ruimte

Ons assortiment van Rust-Oleum bevat een scala aan hoogwaardige verfproducten voor diverse toepassingen.
Met de Little Stars Luchtzuiverende muurverf geniet je niet alleen van prachtige kleuren, zowel neutrale kleuren als vrolijke kleuren verf voor in de kinderkamer. Deze verf draagt ook bij aan een gezonder binnenklimaat.
Met Little Stars Schoolbordverf kan je je creativiteit de vrije loop laten gaan.
Verder bieden we ook Little Stars Meubelverf en speelgoedverf, perfect voor het opfrissen van meubels en het creëren van een speelse sfeer.

Dulux muurverf en plafondverf

Met Dulux muurverf en plafondverf ben je verzekerd van kwalitatieve verfproducten tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze Dulux verflijn biedt een breed scala aan kleuren en afwerkingen, zodat je altijd de perfecte match vindt voor jouw interieur. Of het nu gaat om een frisse laag verf voor de woonkamer of een strakke afwerking voor het plafond, Dulux staat garant voor duurzame resultaten waar je lang van kunt genieten.

Kwalitatieve verf, goede prijs kwaliteit

Kies voor Cevo Market voor al je muurverf en plafondverf behoeften en transformeer elke ruimte in jouw huis tot een ware eyecatcher. Met ons uitgebreide assortiment topmerken en professionele advies staan we klaar om jouw verfproject tot een succes te maken.