CHAMBERLAIN ML510EV BASIC GARAGEPOORTOPENER MET KETTING 500N

De aangeduide prijs is de prijs per stuk
Op voorraad
SKU:
109627
Speciale Prijs € 145,00 Regular Price € 155,00
Dit product is te bestellen in veelvoud van 1
Webshop Trustmark and customer reviewsWebshop Trustmark and customer reviews

Chamberlain ML510EV Basic garagepoortopener met ketting

De garagedeuraandrijving ML510EV is het instapmodel van Chamberlain voor uw deurautomatisering. In deze eenvoudigste versie van de garagepoortopeners zit veel meer dan louter ‘open en dicht’.

Om te beginnen is daar de krachtige motor die via de robuuste kettingaandrijving een maximale trekkracht van 500 N ontwikkelt. Met max. 10 cm per seconde wordt de garagedeur vlot geopend en brengt u droog naar binnen. De krachtpatser opent en sluit kanteldeuren (horizontaal geleid of met hefmechanisme) en sectionaaldeuren tot 60 kg, blijkt daarbij uiterst stil en ontziet dankzij soft-start en soft-stop ook de garagedeur. De robuuste kettingaandrijving loopt in een 3-delige stalen rail en is dus goed beschermd. Dat geldt ook voor personen en voorwerpen, omdat wij de garagedeuropener hebben uitgerust met een obstakeldetectie. Tot de overige overtuigende prestatiekenmerken behoort de zuinige stand-by-modus, die slechts 0,8 Watt verbruikt.

Ook de energiezuinige en duurzame ledverlichting met een levensduur van max. 50.000 uur ontziet uw portemonnee. De verlichting wordt telkens ingeschakeld zodra de garagedeuropener wordt geactiveerd en gaat 2½ minuten na het sluiten weer uit.

Standaard meegeleverd zijn naast de C-rail en bevestigingsmateriaal ook twee handzenders met ultramoderne encryptietechnologie. Ook bij de garagedeuraandrijving Basic ML510EV blijven wij ons motto trouw: easy to install. Door voorgemonteerde elementen is de complete aandrijflijn eenvoudig te installeren. De doe-het-zelver bespaart op deze manier ca. 50% installatietijd en heeft geen speciaal gereedschap nodig – één enkele moersleutel is voldoende. Omdat wij alleen kwalitatief hoogwaardig materiaal gebruiken en verwerken, geven wij op de garagedeuraandrijving Basic ML510EV 3 jaar garantie op de motor.

Max deuroppervlakte: 7,4m²

Max deurbreedte: 3,5m

Max deurgewicht: 60kg

Meer Informatie
EAN 4014243213215
Typenummer ML510EV
Merk Chamberlain
Type Poortopener
Prijs informatie Prijs per stuk
Aandrijving Elektrisch
Draagvermogen 60kg
Spanning 230-240V
Gewicht (kg) 10
Garantie 3 Jaar motor
Verzendkosten

  • Belgische vlag België: €9,50
  • Nederlandse vlag Nederland: €17
Levertermijn

1 à 3 werkdagen

Meer info

De levering wordt verzorgd door GLS of Transforce

Na verzending ontvang je een trackinglink per e-mail.