CHAMBERLAIN ML700EV COMFORT GARAGEPOORTOPENER MET TANDRIEM 700N

De aangeduide prijs is de prijs per stuk
Op voorraad
SKU:
109628
€ 199,00
Dit product is te bestellen in veelvoud van 1
Webshop Trustmark and customer reviewsWebshop Trustmark and customer reviews

Chamberlain ML700EV Comfort garagepoortopener met tandriem

Met de garagedeuraandrijving ML700EV Comfort wordt uw kanteldeur, sectionaaldeur of tuimeldeur met één druk op de knop a.h.w. helemaal vanzelf geopend. Bij een maximale trekkracht van 700 N tilt de krachtige garagepoortopener deuren met een gewicht tot 90 kg – en dat in de ‘fluistermodus’ en heel materiaalvriendelijk (soft-start, soft-stop).

De onderhoudsvrije tandwielaandrijving zorgt voor een effectieve krachtoverbrenging. Dat komt onder meer tot uiting in de snelheid: met 16 cm per seconde wordt de garagedeur geopend, zodat u beslist niet lang buiten hoeft te staan als het eens regent. Met de uitgekiende garagedeuraandrijving Comfort begint het slimme huis al in de garage. Want de Comfort-uitvoering is eveneens MyQ-compatibel en kan desgewenst via smartphone of tablet vanaf elke willekeurige plek op aarde worden bediend en bewaakt (optioneel toebehoren MyQ-starterskit nodig, aanbevolen voor sectionaaldeuren).

Met de garagedeuropener Comfort gaat het besparen na de aanschaf door. De krachtige hulp verbruikt slechts 0,8 Watt in de stand-by-modus. En ook de zuinige en duurzame ledverlichting is goed voor de portemonnee. Omdat Chamberlain vanouds de filosofie van het doe-het-zelven ondersteunt, hechten wij grote waarde aan een eenvoudige montage. Zo kan bijvoorbeeld de complete aandrijving met slechts één moersleutel binnen korte tijd in elkaar worden gezet. Tot de goede bezorg- en klantenservice behoren twee meegeleverde design-handzenders en een bedrade wandschakelaar. En omdat wij overtuigd zijn van onze hoge kwaliteitsnormen, geeft de mondiale marktleider Chamberlain op de garagedeuraandrijving Comfort ML700EV maar liefst 5 jaargarantie op de motor. Chamberlain – wij openen deuren met comfort.

Max deuroppervlakte: 11,5m²

Max deurbreedte: 5m

Max deurgewicht: 90kg

Meer Informatie
EAN 4014243213222
Typenummer ML700EV
Merk Chamberlain
Type Poortopener
Prijs informatie Prijs per stuk
Aandrijving Elektrisch
Draagvermogen 90kg
Spanning 230-240V
Gewicht (kg) 12
Garantie 5 Jaar motor
Verzendkosten

  • Belgische vlag België: €9,50
  • Nederlandse vlag Nederland: €17
Levertermijn

1 à 3 werkdagen

Meer info

De levering wordt verzorgd door GLS of Transforce

Na verzending ontvang je een trackinglink per e-mail.