EINHELL VUILWATERPOMP GE-DP 6935 A ECO

De aangeduide prijs is de prijs per stuk
Op voorraad
SKU:
160050
€ 129,95
Dit product is te bestellen in veelvoud van 1
Webshop Trustmark and customer reviewsWebshop Trustmark and customer reviews

De Einhell GE-DP 6935 A ECO vuilwaterpomp met Aquasensor biedt krachtige Eco Power met een vermogen van 690 W, wat resulteert in een debiet van 17.500 liter per uur en een maximale opvoerhoogte van negen meter. De pomp kan tot zeven meter diep worden ondergedompeld en is geschikt voor deeltjes tot 35 millimeter in diameter. Hierdoor is de pomp ideaal voor het efficiënt wegpompen van water uit vijvers, bouwputten, kelders en voor het gebruik van regenwater.

Dankzij de innovatieve Aqua Sensor-technologie kan de pomp automatisch starten op drie verschillende hoogtes of continu draaien, afhankelijk van de instellingen. Het slanke ontwerp, mogelijk gemaakt door de aquasensor, maakt het gebruik in smalle schachten eenvoudig. Een hoogwaardige mechanische afdichting zorgt voor een lange levensduur, terwijl het robuuste pomphuis van slagvast kunststof extra duurzaamheid biedt.

De pomp is voorzien van een eenvoudig toegankelijke slangaansluiting aan de bovenkant, een ergonomische draagbeugel, een tien meter lange stroomkabel met kabelopwikkeling, en een geïntegreerd ophangoog voor extra gebruiksgemak.

Meer Informatie
EAN 4006825622270
Typenummer 4171450
Merk Einhell
Type Dompelpomp
Geschikt voor Zuiver water
Prijs informatie Prijs per stuk
Aandrijving Elektrisch
Spanning 220-230V
Gewicht (kg) 5.5
Garantie 2 Jaar
Verzendkosten

  • Belgische vlag België: €9,50
  • Nederlandse vlag Nederland: €17
Levertermijn

1 à 3 werkdagen

Meer info

De levering wordt verzorgd door GLS of Transforce

Na verzending ontvang je een trackinglink per e-mail.