Aquaplan

De producten van Aquaplan bieden een oplossing voor alle problemen op gebied van vochtbestrijding, dakbedekking, reparatiepasta’s en coatings.

In het assortiment van Cevo vind je onder andere asfaltvernieuwer, onkruidbestrijders, EPDM, producten om de kelder waterdicht te maken en meer.

Producten 1-16 van 134

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aquaplan dakdichting, vochtbestrijding, onkruidbestrijding en tuinonderhoudsproducten

Aquaplan is de expert op gebied van dakdichting en vochtbestrijding. Voor alle mogelijke problemen biedt Aquaplan een oplossing. 
De producten zijn eenvoudig in gebruik, met een professioneel eindresultaat. Ideaal voor klussers en doe-het-zelvers.

Vochtproblemen oplossen

Water in de kelder na veel regen, een lek in het dak, opstijgend vocht in de binnenmuren, condensvorming, ... Vochtproblemen in huis kunnen heel veel oorzaken hebben. Als je weet waar het vocht vandaag komt, kan je het vochtprobleem oplossen met Aquaplan.

Door een waterdichte coating aan te brengen op je keldermuren of keldervloer heeft binnendringend vocht geen kans meer. Niet enkel binnen in huis, maar ook buitenmuren kunnen behandeld worden om vochtproblemen te vermijden.

Schade herstellen

Met de producten van Aquaplan repareer je moeiteloos putten en gaten in asfalt, een lekkende dakgoot en een scheur in de muur.

Dakbedekking

In ons assortiment van Aquaplan vind je verschillende soorten dakbedekking. Ben je op zoek naar EPDM, dakpanplaten of golfplaten?
Bij Cevo heb je een ruime keuze dakbedekking.

Onderhoudsproducten voor de tuin

In de tuin is er altijd werk. Met de Aquaplan producten wordt je tuin onderhouden eenvoudiger.
Zo heeft Aquaplan producten om groene aanslag te verwijderen zonder dat je je terras uren moet schrobben en beschermende coatings die je klinkers beschermen tegen invloeden van buitenaf.