AR Shelving

AR Shelving opbergrekken

De metalen opbergrekken van AR Shelving zijn praktisch en stevig. Creëer eenvoudig meer opbergruimte door een opbergrek in de garage, werkplaats, berging, … te plaatsen. Er zijn rekken met HDF panelen of metalen roosters verkrijgbaar. De stevige legplanken kunnen zware gewichten dragen. Het draagvermogen wordt getoond bij alle producten.
De rekken zijn bovendien snel en eenvoudig monteren. 

Ontdek ons assortiment en bestel eenvoudig online.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Optimaliseer je opslagruimte met AR Shelving opbergrekken 

Cevo Market is dé specialist in opslagoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Ontdek nu onze hoogwaardige AR Shelving opbergrekken die perfect zijn voor het organiseren van al je spullen. Of je nu je garage, magazijn, kantoor of werkplaats wilt optimaliseren, onze AR Shelving rekken bieden de ideale oplossing.

Waarom kiezen voor AR Shelving opbergrekken?

Superieure kwaliteit: AR Shelving staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap. Onze opbergrekken zijn vervaardigd uit robuust staal of stevig hout, wat zorgt voor een langdurige en betrouwbare opslagoplossing.

Maximaliseer uw ruimte: Of het nu gaat om een groot magazijn of een bescheiden opslagruimte, AR Shelving rekken zijn ontworpen om uw ruimte optimaal te benutten. Met verschillende afmetingen en configuraties kunnen onze rekken worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Veelzijdigheid: AR Shelving rekken zijn geschikt voor diverse toepassingen, van zware industriële opslag tot het netjes organiseren van archiefmappen in uw kantoor. Met verstelbare planken kunt u de rekken aanpassen aan de afmetingen van uw goederen.

Eenvoudige montage: Onze opbergrekken zijn eenvoudig te monteren, zonder ingewikkelde gereedschappen of technische kennis. U kunt snel aan de slag met uw nieuwe opslagruimte.

Veiligheid en stabiliteit: De stevige constructie van AR Shelving rekken zorgt voor een veilige opslag van uw goederen. Bovendien zijn sommige rekken uitgerust met extra beveiligingsfuncties, zoals houten inzetstukken om uw delicate items te beschermen.

Toepassingen van AR Shelving opbergrekken

Magazijnen: Optimaliseer uw magazijnruimte door gebruik te maken van AR Shelving rekken. Verhoog de efficiëntie van uw logistieke processen door goederen op een georganiseerde en toegankelijke manier op te slaan.

Werkplaatsen en garages: Houd uw gereedschap, reserveonderdelen en apparatuur netjes georganiseerd met onze AR Shelving opbergrekken. Verbeter je productiviteit en creëer een veilige werkomgeving.

Kantoren: Archiveer belangrijke documenten en dossiers op een geordende manier met onze AR Shelving rekken. Verminder de zoektocht naar essentiële informatie en werk efficiënt.