Bestway

Bestway zwembaden en spa's

Geniet tijdens de warme zomerdagen van een verfrissende duik in het zwembad in je eigen tuin. Bij Cevo kan je terecht voor stevige bovengrondse zwembaden, opblaasbare zwembaden en opblaasbare spa’s.

Om langer te genieten van je zwembad mogen de nodige toebehoren zoals een zandfilterpomp, zwembadverwarming en afdekzeil niet ontbreken.

Producten 1-16 van 42

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Ontdek hier ons aanbod producten van Bestway. 

Zwembaden

Om even snel af te koelen of met kinderen in huis mag een opblaasbaar zwembad niet ontbreken in de tuin. Opblazen, vullen met water en klaar. Uren speelpret gegarandeerd.
Wil je heel de zomer genieten van je zwembad, kies dan voor een bovengronds zwembad. Een bovengronds zwembad is een voordelig alternatief voor een ingegraven zwembad. De Bestway Power Steel en Steel Pro zwembaden hebben een stevige zijwand en een stalen frame. Deze zwembaden zijn makkelijk zelf te installeren en na de zomer berg je het zwembad eenvoudig weer op. Deze zwembaden zijn van zeer goede kwaliteit en gaan jaren mee.

Opblaasbare jacuzzi’s

Kom tot rust in de tuin met Bestway Lay-Z Spa. Met deze opblaasbare bubbelbaden geniet je net zo comfortabel als in een vaste jacuzzi, maar dan voor een voordeligere prijs. De opblaasbare spa is eenvoudig op te stellen en haalt heerlijk warme temperaturen tot 40°C.

Accessoires

Nuttige toebehoren om uw zwembad langer proper te houden;

Met een zandfilterpomp verwijder je vuildeeltjes uit het zwembadwater. De Bestway zandfilterpompen zijn compatibel met de meeste bovengrondse zwembaden.
Verhoog de temperatuur van het zwembadwater met een zwembadverwarmer. Zo geniet je direct bij de eerste warmte al van het zwembad in je tuin.
Een afdekzeil houdt het vuil uit het zwembad. Zo bespaar je tijd met het proper maken van je zwembad en kan je er sneller van genieten.