Biohort

Biohort

Biohort is gespecialiseerd in hoogwaardige opbergsystemen voor buiten. Biohort biedt producten die zowel functioneel als duurzaam zijn.

Bij Cevo Market kan u terecht voor tuinhuizen, tuinkasten en opbergboxen. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Het ontwerp kan volledig naar uw wens aangepast worden.

Kwalitatieve en duurzame opbergruimte

Biohort is een Europees merk dat al meer dan 40 jaar actief is in de productie van hoogwaardige opbergoplossingen voor buiten. Biohort heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Cevo kiest voor een samenwerking met Biohort omdat ze kwaliteit en duurzaamheid zo belangrijk vinden. Dankzij de hoogwaardige materialen en doordachte constructie zijn de tuinhuizen bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan ze lang mee. Bovendien hebben ze een moderne uitstraling die moeiteloos in elke tuin past.

Ruim assortiment tuinhuizen en tuinkasten

Biohort heeft een ruim aanbod opbergruimtes voor buiten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen, van ruime tuinhuizen tot compacte fietsbergingen. Zo is er voor iedere tuin de gepaste opbergoplossing.

Biohort tuinhuizen en tuinkasten zijn zeer veelzijdig. ze bieden ruimte om je tuingereedschap, tuinmeubels en andere waardevolle spullen veilig op te bergen.

De tuinhuizen zijn makkelijk te monteren en zijn heel onderhoudsvriendelijk, voor een zorgeloze ervaring. Bovendien kun je kiezen uit verschillende afwerkingen en kleuren om naadloos aan te sluiten bij de stijl van je tuin.

Tuinhuizen op maat

Bij Cevo kan het volledige assortiment van Biohort besteld worden: tuinhuizen, opbergsystemen, fietsopslag, ... . Bekijk het assortiment en kies het model dat bij jouw wensen past.

Wacht niet langer en investeer in een Biohort tuinhuis om je tuin netjes en georganiseerd te houden. Ontdek de kwaliteit en functionaliteit die de tuinhuizen bieden en geniet jarenlang van de praktische opbergruimte.

Kom langs in onze winkel en bespreek uw wensen met onze medewerkers. We bekijken samen de mogelijkheden en zorgen dat het netjes bij u thuis wordt geleverd. 

 

Laat je inspireren

Biohort producten - ontdek al enkele mogelijkheden