Brabantia

Huishoudelijke artikelen van Brabantia

Met de producten van Brabantia wordt het huishouden net iets aangenamer. De producten van Brabantia zijn duurzaam, zien er goed uit en gaan lang mee.

Brabantia heeft verschillende types vuilnisbakken. Verkies je een pedaalemmer, een vuilnisbak met een touch-deksel of liever een inbouw vuilbakje? Keuze genoeg. 

Om op een duurzame, milieuvriendelijke manier de was te drogen zijn er de praktische Lift-O-Matic of Topspinner droogmolens voor in de tuin of de droogrekjes die je ook binnen kan gebruiken.

Ook in de badkamer en keuken kan je de stevige en stijlvolle accessoires van Brabantia gebruiken. Denk maar aan een weegschaal, toiletrolhouder, ... voor de badkamer en kooktoebehoren zoals een pannenlikker, lookpers, en nog veel meer voor in de keuken. 

Producten 1-16 van 108

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ontdek ons uitgebreide aanbod huishoudelijke producten van Brabantia.

Afvalbeheer:

Brabantia heeft een groot assortiment vuilnisbakken:

- De pedaalemmer open je met je voet. Doordat je je handen niet moet gebruiken om de afvalbak aan te raken, is dit de meest hygiënische vuilbak. 
- De touch bins hebben een soft-touch deksel. Het deksel van de touch bin vuilbak opent door er lichtjes op te duwen. Voordeel van dit type vuilbak is dat het deksel open blijft zodat je er meer in kan gooien. Nadeel is echter dat je met je handen aan het deksel en aan je afval zit, wat er voor zorgt dak het deksel makkelijk vuil wordt en dus regelmatig proper gemaakt moet worden.
- Heb je een kleine keuken of wil je de vuilbak uit het zicht plaatsen? Dan is een inbouw vuilbak de ideale keuze. 
- De Sort & Go afvalbak is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze praktische vuilnisbakken kunnen gebruikt worden om afval te sorteren. Door het grote handvat zijn ze makkelijk te dragen en leeg te maken.

Was drogen:

Heb je geen droogkast of wil je je was energiezuiniger drogen, kies dan voor een stevige, praktische droogmolen of een stabiel droogrek. Je kleding gaat langer mee door ze aan de lucht te laten drogen en het is beter voor het milieu.
Zodra het mooi weer is, kan je je was buiten ophangen. De droogmolens van Brabantia zijn heel stevig en eenvoudig te plaatsen. Zelfs in een kleinere tuin kan je een droogmolen plaatsen. Ze nemen veel minder plaats in dan een wasdraad aan palen. Na gebruik bescherm je de droogmolen met een weersbestendige hoes. Of je bergt de molen weer op, zodat je deze niet meer ziet staan in de tuin. 

-De Topspinner droogmolen maakt het ophangen van de was nog makkelijker. Je kan zelf bij de wasmand blijven staan en draait de molen rond. Ook als de draoogmolen al vol natte was hangt, is deze nog makkelijk te draaien. 
-De Lift-O-Matic droogmolen is in hoogte verstelbaar, van 129 tot 187cm. Zo moet je je armen niet te hoog strekken om de was op te hangen. Ook deze droogmolen kan je draaien om de was op te hangen. 

- Op de T-model droogrekken kan je veel was kwijt. De vleugels zijn verstelbaar, hierdoor kan je er ook lange kledingstukken zoals broeken ophangen. Onderaan het droogrek zit een plateau voor het plat drogen van fijne was. Als de was helemaal droog is, plooi je het droogrekje dicht. Zo bespaar je ruimte om het op te bergen. 

Badkameraccessoires:

Producten zoals een toiletborstel en toiletrolhouder kunnen niet ontbreken in de badkamer. Ook deze praktische producten heeft Brabantia een stijlvol design gegeven.
Door het uitgebreide aanbod van kleuren en ontwerpen, vind je zeker het model dat in jouw badkamer past.
In de meeste badkamers kan je een personenweegschaal terugvinden. Alle weegschalen van Brabantia zijn digitaal, handig!