Fantasia

Fantasia verlichting

Fantasia Verlichting is een Belgisch bedrijf dat verlichting ontwikkelt volgens de laatste trends. Met de binnenverlichting van Fantasia haalt u moderne, design lampen in huis met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Verlichting van Fantasia past in een modern, strak of industrieel interieur.

Producten 1-16 van 102

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fantasia verlichting

Ontdek hier de verschillende reeksen die je bij Cevo vindt: 

Boa

De hanglampen en tafellampen Fantasia Boa herken je aan de sierlijke ronde vormen.

Guri

De hanglampen, plafondlampen, vloerlampen en tafellampen Fantasia Guri zijn stuk voor stuk strakke verlichting. De geïntegreerde LED’s zijn strakke rechte hoeken of perfecte ronde cirkels.

Kago

Hanglampen, plafondlampen, vloerlampen of wandlampen. De Fantasia Kago hebben een strak metalen frame. De lichtbron is zichtbaar, die kan u naar keuze toevoegen (bv E27 filamentlamp).

Lino

De hanglampen of pendels Fantasia Lino hebben uit een strakke LED balk die prachtig boven een tafel hangt in een modern interieur. Deze lampen zijn verkrijgbaar in wit of zwart.

Pure

De hanglampen, pendels en vloerlampen Fantasia Pure hebben een strak, slank ontwerp met de dunste profielen op de markt. Alle lampen uit deze reeks zijn voorzien van SMD LED en zijn dimbaar.

Raga

De hanglampen Fantasia Raga zijn een klassieker model draadlamp. Deze passen niet enkel in een modern interieur, maar staan/hangen prachtig in een landelijk interieur.

Ronin

De prachtige hanglampen Fantasia Ronin passen in elk interieur. De vormen en de combinatie van bruin/zwart met goud komen zowel in een modern, strak als klassiek of eigentijds interieur mooi tot zijn recht. Te combineren met een (heldere) E27 lamp naar keuze.

Shuru

De hanglampen, vloerlampen en tafellampen Fantasia Shuru zijn stalen draadlampen die sfeer in huis brengen.