Fix Plus

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Plaats je tegels zo efficiënt mogelijk met Fix Plus

Bij het plaatsen van tegels is precissiewerk van essentieel belang. Dankzij Fix Plus wordt het plaatsen van tegels eenvoudiger dan ooit tevoren. Ons uitgebreide assortiment biedt alles wat je nodig hebt om jouw tegelproject tot een succes te maken.

Alles om het plaatsen van tegels makkelijker te maken

Fix Plus begrijpt de uitdagingen van tegelzetten en heeft daarom een uitgebreid assortiment producten samengesteld om het plaatsen van tegels soepel en efficiënt te laten verlopen. Onze innovatieve oplossingen zijn ontworpen om zelfs de meest veeleisende projecten aan te kunnen. Met Fix Plus kun je rekenen op:

- Het Levelling Systeem: Het Fix Plus Levelling Systeem is een gamechanger voor tegelzetters. Het helpt je om perfect vlakke en gelijkmatig geplaatste tegels te realiseren, zonder frustrerende ongelijkheden. Dit systeem is geschikt voor zowel professionals als doe-het-zelvers en garandeert verbluffende resultaten.

- Handige Starterskit: Als je nieuw bent in de wereld van het tegelzetten, biedt Fix Plus een handige Starterskit waarmee je met vertrouwen aan je eerste tegelproject kunt beginnen. Deze kit bevat alle essentiële hulpmiddelen en accessoires om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap.

- Levelling Clips: Fix Plus Levelling Clips zijn ontworpen voor precisie. Ze zorgen ervoor dat je tegels perfect op hun plaats blijven en voorkomen ongewenste verschuivingen tijdens het uitharden van de lijm. Dit betekent strakke voegen en een professionele afwerking.

Ontdek Fix Plus bij Cevo Market

Wil je je tegelproject naar een hoger niveau tillen? Ontdek Fix Plus en onze uitgebreide selectie van producten bij Cevo Market. Met Fix Plus in je gereedschapskist ben je klaar om je ruimtes te transformeren met verbluffende tegelontwerpen. Bestel vandaag nog en maak tegelzetten makkelijker dan ooit tevoren!