Gallagher

Wil je hoogwaardige schrikdraad- en afrasteringssystemen van Gallagher kopen? Bij Cevo Market vind je een uitgebreid assortiment aan Gallagher-producten, speciaal ontworpen om jouw dieren veilig en binnen de gewenste grenzen te houden. Of je nu een boer, veehouder of eigenaar van huisdieren bent, wij hebben de juiste oplossingen voor jou. Koop Gallagher schrikdraad- en afrasteringssystemen voor optimale bescherming en gemoedsrust.

Producten 1-16 van 59

Van hoog naar laag sorteren
  1. GALLAGHER SCHRIKDRAADAPPARAAT BA20
    135624
    Speciale Prijs € 91,80 Regular Price € 102,00
    Niet op voorraad
per pagina

Gallagher - De Expert in Schrikdraad en Afrastering voor Dieren

Gallagher is dé toonaangevende naam op het gebied van schrikdraad en afrasteringssystemen voor dieren. Met meer dan 80 jaar ervaring is Gallagher een betrouwbaar merk dat hoogwaardige en innovatieve oplossingen biedt. 

Bij Cevo vind je alle producten om jouw dieren veilig en binnen de gewenste grenzen te houden.

Schrikdraad - Efficiënte en Veilige Omheining

Een efficiënte en veilige omheining voor jouw dieren is belangrijk. Schrikdraad is een uitstekende keuze om je dieren binnen de gewenste gebieden te houden en ongewenste indringers buiten te houden. Gallagher schrikdraadsystemen bieden een betrouwbare en effectieve afschrikmethode, zonder je dieren te verwonden.

Met een breed gamma aan schrikdraadproducten, waaronder draden, linten, koorden en netten, vind je bij Cevo altijd een oplossing die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Schrikdraadapparaten - Krachtige Controle over Jouw Afrastering

Om je schrikdraadsysteem optimaal te laten werken, heb je een betrouwbaar schrikdraadapparaat nodig. Cevo heeft een uitgebreid assortiment aan Gallagher schrikdraadapparaten die voldoen aan de hoogste eisen.

De apparaten leveren een krachtige elektrische puls die voldoende schrikeffect heeft om dieren binnen de afrastering te houden. Met geavanceerde functies zoals energiebesparende technologieën en intelligente monitoringsopties, bieden de schrikdraadapparaten maximale controle en gemak.
Of je nu een kleine tuin of een uitgestrekt landgoed wilt omheinen, wij hebben het juiste schrikdraadapparaat voor jou.

Afrastering voor Dieren - Veiligheid en Bescherming

Als dierenliefhebber begrijp je ongetwijfeld het belang van veiligheid en bescherming voor jouw dieren. Cevo helpt je graag bij het creëren van een stevige en duurzame afrastering die jouw dieren beschermt tegen externe bedreigingen. Of het nu gaat om vee, paarden, schapen, pluimvee of huisdieren, wij hebben de expertise en producten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Onze afrasteringsoplossingen zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Bovendien bieden ze een effectieve barrière tegen ontsnappingen en roofdieren. Met Gallagher kies je voor gemoedsrust en de zekerheid dat jouw dieren veilig zijn.