Gardena

Bij Cevo vind je een uitgebreid aanbod tuinbenodigdheden van Gardena.

Gardena is een Duitse leverancier die een zeer compleet en uitgebreid aanbod producten verdelen met alles dat nodig is in de tuin. Gardena maakt niet enkel tuingereedschap en handgereedschap om uw tuin netjes te onderhouden, maar ook bewateringsystemen en pompen.

Om je gazon en planten te besproeien kan je gebruik maken van verschillende soorten sproeiers; afhankelijk van je wensen en de grote van je tuin kan je kiezen uit een cirkelsproeier, een zwenksproeier of een verzonken sproeier. Ook heeft Gardena druppelbuizen waarmee je je bloemen en planten gelijkmatig water kan geven.
Om snel even de planten water te geven gebruik je een Gardena tuinslang, gecombineerd met een tuinspuit, spuitpistool of broes. 
Om de tuinslang op te bergen hebben we tuinslanghaspels om aan de muur te bevestigingen of slangenwagens die eenvoudig op een stabiele ondergrond geplaatst kunnen worden.

Om je tuin te onderhouden hebben we heel wat tuingereedschap van Gardena in ons assortiment. Om je struiken en heggen te snoeien of in model te brengen hebben we verschillende heggenscharen en snoeischaren, zowel om dunne tot dikkere takken te snijden.
Om je bloemenperk netjes te houden zijn er verschillende harken, hakkers en krabbers van Gardena verkrijgbaar. Voor het aanplanten maak je gebruik van een bloemenschepje of bollenplanter.

Producten 1-16 van 214

Van hoog naar laag sorteren
per pagina