Greenworks

Greenworks is leider in accu-aangedreven tuingereedschap, gemaakt om tuinieren aangenamer te maken. De power tools zijn stil, gebruiksvriendelijk, goed voor het milieu en dat aan een voordelige prijs.
Bij Cevo vind je 40V en 60V tuingereedschap, zowel met als zonder batterij geleverd. Zo kan je combineren en besparen bij de aankoop van tuingereedschap.

Producten 1-16 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Greenworks accu-aangedreven gereedschap voor duurzaam tuinieren

Bij Greenworks vinden ze dat tuinieren niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jezelf. Daarom bieden ze een breed scala aan accu-aangedreven gereedschap om je tuin op een duurzame manier te onderhouden. Of je nu op zoek bent naar een heggenschaar, grasmaaier of bladblazer, Greenworks heeft het allemaal.

Gebruiksvriendelijk en krachtig

Wat Greenworks onderscheidt van andere merken, is de combinatie van gebruiksvriendelijkheid en kracht. Dankzij de accu-aandrijving hoef je geen zorgen te maken over kabels of benzine, waardoor je in alle vrijheid kunt werken. Bovendien leveren de accu's voldoende kracht om je tuin snel en efficiënt te onderhouden. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint, Greenworks heeft gereedschap dat bij je past. De ergonomische handgrepen en lichte materialen maken het gemakkelijk om langere tijd te werken zonder vermoeid te raken.

Duurzaamheid als belangrijkste pijler

Greenworks streeft naar duurzaamheid in al zijn activiteiten, van de ontwikkeling van producten tot de verpakking en verzending ervan. Het bedrijf gelooft in het verminderen van de ecologische voetafdruk van tuinieren en zet zich in om dit doel te bereiken. Door Greenworks gereedschap te gebruiken, draag je bij aan een duurzamere toekomst en verminder je de impact op het milieu. Bovendien biedt Greenworks 2 jaar garantie op zijn batterijen en 3 jaar op de andere toestellen, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je gereedschap jarenlang meegaat. Wij (Cevo) hebben de beste prijzen op deze producten. Bekijk ons assortiment Greenworks gereedschap en begin met het onderhouden van je tuin op een duurzame en efficiënte manier."