Handed By

Handed By tassen zijn nu verkrijgbaar in de C-Store van Cevo. Handed By staat voor duurzame kwaliteit.
De stijlvolle tassen worden allemaal met de hand gevlochten, door gekwalificeerde handwerkers. De tassen zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Handed By shoppers en tassen

In de C-store by Cevo kan je terecht voor de stijlvolle tassen van Handed By.

Handed By staat voor kwaliteit en duurzaamheid. In ons assortiment vind je dames handtassen met kleuren volgens de laatste trends. In ons assortiment vind je handtassen, weekendtassen, en boodschappentassen in verschillende maten. HandedBy heeft zowel heel kleine, Extra Small handtassen als XL shoppers.

Handed By - handgemaakte kwaliteit

De tassen van Handed By worden helemaal met de hand gemaakt. Rekening houdend met Aziatische gebruiken en gewoonten. Handed By volgt het productieproces van dichtbij op en controleert de arbeidsplaatsen regelmatig. Zo kunnen ze garanderen dat de tassen in degelijke arbeidsomstandigheden gemaakt wordt, zonder gebruik te maken van kinderen.

Handed By - tassen van duurzame materialen

Milieubewust ontworpen. De zijn gemaakt van gerecycleerd plastic, wat zorgt voor een kleinere afvalberg. 
De brede hengsels/handgrepen zijn gemaakt van PU leer.

De tassen zijn van topkwaliteit en zijn stevig genoeg om je boodschappen te dragen.

Handed By - stijlvolle tassen

De collecties worden steeds ontworpen volgens de laatste trends. Iedere collectie bevat tassen en shoppers in prachtige kleuren volgens de laatste modetrends.

Handed By is herkenbaar aan de unieke merkstempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar deze hand op staat, wordt op een eerlijke manier gemaakt en is gegarandeerd 100% kinderarbeid vrij.