Karcher

Bekijk hier ons uitgebreid aanbod reinigingsapparaten en pompen van Karcher.

Producten 1-15 van 44

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bij Cevo kan u terecht voor reinigingsapparaten en pompen van Karcher.

-De Karcher hogedrukreinigers kunnen voor kleine en grote klussen in en rondom het huis gebruikt worden. Van schoonspuiten van uw fiets tot het reinigen van uw terras of gevel.

- Met Karcher floor cleaners en elektrische dweilen reinigt uw snel en moeiteloos uw harde vloeren: tegels, steen, vinyl, laminaat of parket. Er zijn zowel modellen met snoer als snoerloze, oplaadbare modellen verkrijgbaar.

- Met de vensterreinigers van Karcher maakt u uw ramen snel en zonder strepen proper.

- De Karcher alleszuigers pakken alle soorten vuil aan, nat of droog, grof of fijn stof. De nat- en droogzuigers kunnen gebruikt worden tijdens renovatiewerken, voor het stofzuigen van de auto of voor het verwijderen van glas en gemorst water.

- Ideaal voor mensen met allergieën of gezinnen met huisdieren, zijn de Karcher tapijtreinigers. Hiermee reinigt u tapijtvloeren, matrassen, bekleding, autostoelen en andere textielen oppervlakken op een hygiënische manier.

- Met stoom maakt u uw huis grondig en hygiënisch schoon, zonder gebruik van chemische reinigingsmiddelen. De Karcher stoomreinigers zijn allround huishoudapparaten waarmee u naast stomen ook kan nat- en droogzuigen.

- Karcher heeft verschillende pompen om in huis of in de tuin te gebruiken. Met een dompelpomp kan u eenvoudig en snel vuil en schoon water wegpompen, bv na een overstroming met water in de kelder of om het zwembad te reinigen. Met een bewateringspomp kan u bronwater, grondwater of regenwater gebruiken voor uw wasmachine, om het toilet te spoelen of om de tuin te besproeien. Zo gaat u op een duurzame manier om met water en bespaart u op uw waterverbruik.