Karcher

Kärcher, reinigingsmachines voor in en rond het huis.

Met Kärcher wordt schoonmaken eenvoudiger.  De  machines van Karcher bieden voor elk reinigingsprobleem de juiste oplossing. Zowel binnen, buiten als in de tuin.

Bij Cevo vind je naast Kärcher hogedrukreinigers en alleszuigerzuigers, ook kleinere huishoudapparaten zoals een Kärcher vensterreiniger en vloerreiniger.

Wij hebben bovendien ook verschillende soorten Kärcher pompen in ons assortiment, zowel voor in de tuin als voor in huis.

Producten 1-16 van 54

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij Cevo kan je terecht voor Reinigingsapparaten en Pompen van Kärcher. 

Bij Cevo zijn we trots om producten van hoogwaardige zoals Kärcher aan te bieden. Als wereldwijd toonaangevend merk op het gebied van reinigingsapparatuur, levert Kärcher innovatieve oplossingen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Maak kennis met de fascinerende wereld van Kärcher en ontdek waarom dit merk de eerste keuze is voor veeleisende consumenten en professionals over de hele wereld.

Kärcher staat niet alleen synoniem voor reinigingstechnologie, maar vertegenwoordigt ook een toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Maak je leven schoner, gemakkelijker en duurzamer met Kärcher, beschikbaar bij Cevo – jouw betrouwbare partner in reiniging.

Karcher: Innovatie in Reinigingstechnologie

Kärcher heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1935, toen de visionaire uitvinder Alfred Kärcher het bedrijf oprichtte. Sindsdien heeft het merk voortdurend de normen verlegd en de grenzen van reinigingstechnologie verkend. Met een sterke toewijding aan innovatie en kwaliteit heeft Kärcher een erfenis opgebouwd die synoniem staat voor betrouwbaarheid en prestaties.

Een Ruim Aanbod aan Producten

Of je nu op zoek bent naar hogedrukreinigers, stofzuigers, stoomreinigers, ramenwassers of andere reinigingsapparatuur, Cevo heeft het allemaal. Ons uitgebreide assortiment biedt oplossingen voor zowel particulier gebruik als professionele toepassingen. Dankzij voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling blijft Kärcher voorop lopen in de industrie en kunnen wij producten aanbieden die voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende gebruikers.

Hogedrukreinigers

De Kärcher hogedrukreinigers kunnen voor kleine en grote klussen in en rondom het huis gebruikt worden. Van schoonspuiten van uw fiets tot het reinigen van uw terras of gevel.

Nat- en droogzuigers

De Kärcher alleszuigers pakken alle soorten vuil aan, nat of droog, grof of fijn stof. De nat- en droogzuigers kunnen gebruikt worden tijdens renovatiewerken, voor het stofzuigen van de auto of voor het verwijderen van glas en gemorst water. 
Ideaal voor mensen met allergieën of gezinnen met huisdieren, zijn de Karcher tapijtreinigers. Hiermee reinigt u tapijtvloeren, matrassen, bekleding, autostoelen en andere textielen oppervlakken op een hygiënische manier.

Huishoudapparaten

Met Kärcher floor cleaners en elektrische dweilen reinigt uw snel en moeiteloos uw harde vloeren: tegels, steen, vinyl, laminaat of parket. Er zijn zowel modellen met snoer als snoerloze, oplaadbare modellen verkrijgbaar. 
Met de vensterreinigers van Karcher maakt u uw ramen snel en zonder strepen proper. 
Met stoom maakt u uw huis grondig en hygiënisch schoon, zonder gebruik van chemische reinigingsmiddelen. De Karcher stoomreinigers zijn allround huishoudapparaten waarmee u naast stomen ook kan nat- en droogzuigen.

Pompen

Kärcher heeft verschillende pompen om in huis of in de tuin te gebruiken. Met een dompelpomp kan u eenvoudig en snel vuil en schoon water wegpompen, bv na een overstroming met water in de kelder of om het zwembad te reinigen. Met een bewateringspomp kan u bronwater, grondwater of regenwater gebruiken voor uw wasmachine, om het toilet te spoelen of om de tuin te besproeien. Zo gaat u op een duurzame manier om met water en bespaart u op uw waterverbruik.

Gebruiksgemak en Intuïtief Ontwerp

Kärcher begrijpt dat gebruiksgemak essentieel is. Daarom zijn de producten voorzien van intuïtieve bedieningselementen, ergonomische handgrepen en slimme functies die het reinigingsproces vereenvoudigen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een huishouden runt, Kärcher maakt het schoonmaken gemakkelijk en efficiënt.

Bij Cevo hebben we een zorgvuldig geselecteerd assortiment van Kärcher-producten samengesteld, zodat jij toegang hebt tot de beste reinigingsoplossingen op de markt. Of je nu je terras wilt reinigen, je auto wilt wassen, of professionele reinigingstaken wilt uitvoeren, Kärcher en Cevo zijn er om je te ondersteunen.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Als verantwoordelijk merk neemt Kärcher ook zijn verplichting naar het milieu serieus. Het ontwerpt producten met een focus op energie-efficiëntie en minimaliseert de impact op het milieu. Kärcher zet zich in voor duurzame praktijken in de hele productieketen en ontwikkelt voortdurend nieuwe manieren om de ecologische voetafdruk te verminderen. Met Kärcher kies je niet alleen voor prestaties, maar ook voor duurzaamheid.