Knauf

Knauf is wereldwijd bekend om zijn uitstekende bouwoplossingen en innovatieve producten. Of u nu op zoek bent naar mortel, cement, gipsplaten of andere bouwmaterialen, Cevo heeft een uitgebreid gamma producten van Knauf die voldoen aan de hoogste standaarden in de industrie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Knauf en Cevo: Uw betrouwbare bouwpartners

Sterke en Duurzame Basis

Met Knauf bouw je solide structuren. Of je nu een nieuw gebouw construeert, een muur repareert of een vloer egaliseert, de mortel en cement van Knauf zorgen voor een duurzame en betrouwbare basis. Met een uitgebreid assortiment aan producten, kun je eenvoudig de juiste mortel of cement vinden die geschikt is voor jouw specifieke toepassing.

Perfecte Afwerking

Om een prachtige en professionele afwerking te bereiken in je interieurprojecten, biedt Knauf hoogwaardige producten

Knauf gipsplaten zijn ideaal voor het maken van wanden en plafonds met een strakke en gladde afwerking. Deze gipsplaten zijn gemakkelijk te installeren en bieden uitstekende geluidsisolatie en brandwerende eigenschappen.

Voor het installeren van tegels vind je in ons Knauf-assortiment tegellijmen en voegmortels van topkwaliteit. Of je nu keramische tegels, mozaïeken of natuursteen gebruikt, de Knauf tegellijmen zorgen voor een sterke en duurzame hechting, waardoor je tegelwerk lang meegaat en bestand is tegen vocht en slijtage.

Om de perfecte afwerking te realiseren, biedt Knauf ook hoogwaardige fillers. Deze fillers zijn ideaal voor het opvullen van scheuren en oneffenheden in muren en plafonds. Met de fillers van Knauf bereik je moeiteloos een gladde en naadloze afwerking, waardoor je project er professioneel uitziet.

Bestel Knauf Bouwmaterialen voor Jouw Project bij Cevo

Bij Cevo begrijpen we het belang van betrouwbaarheid en duurzaamheid bij het selecteren van bouwmaterialen. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van Knauf-producten op voorraad, zodat u steeds kunt vertrouwen op kwalitatieve materialen voor uw bouwprojecten. 

Onze deskundige medewerkers geven je graag het nodige advies zodat je (ver)bouwwerken vlot verlopen.