Levis

Bekijk hier ons uitgebreid aanbod van Levis verven en primers.

Producten 1-15 van 480

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij Cevo vind je een ruim aanbod Levis verf, lak en primer.

Met Levis haalt u kwaliteitsverf in huis. Om zeker te zijn dat u de juiste verf of lak kiest voor de wenste ruimte, vind u hieronder een overzicht met de verschillende verven en lakken van Levis met de toepassingen.

Levis Ambiance

- Levis Ambiance Mur Extra Mat is een matte acrylaatverf op waterbasis. Deze kwalitatieve verf kan binnen gebruikt worden op de muur of op het plafond. Deze verf is afwasbaar en vlekafstotend. De Ambiance Mur Satin kan in vochtige ruimtes gebruikt worden, zoals de keuken of badkamer.

- Levis Ambiance Murprimer is een watergedragen grondverf voor gebruik binnen op muren en plafonds. Deze primer voorkomt glansverschil in de afwerkingslaag en geeft een egaal resultaat.

- Levis Ambiance Lak is een duurzame lak op waterbasis. Deze lak kan zowel binnen als buiten gebruikt worden op ramen, deuren, meubilair, PVC en metalen. Als grondlaag bij deze lak, is de Ambiance Lakprimer . Dit is een dekkende grondverf op basis van acrylaat-polyurethaan. Deze kan zowel binnen als buiten op hout, MDF, … gebruikt worden.

- Levis Ambiance Mur Metallic is een metaalglanslak op basis van waterbasis. Deze lak is geschikt voor gebruik binnen, op muren en hout.

Levis Expert

- Levis Expert Muur is een matte acrylaat verf voor binnenmuren in intensief gebruikte ruimtes. Deze verf is enkel verkrijgbaar in het wit.

- Levis Expert Floor Extra Resist is een zijdeglans, watergedragen tweecomponenten epoxyvloerverf voor zware belasting. Geschikt voor onbehandelde en behandelde ondergronden, zoals beton- of zandcementvloer in de garage.

- Levis Expert Badkamer is een zacht zijdeglanzende muur- en plafondverf. Deze verf is bestand tegen vocht, dus ideaal voor in de badkamer.

- Levis Expert Keuken is een matte acrylaatverf. Deze verf is vet- en vlekbestandig en is ontwikkeld voor muren en plafonds in de keuken.

- Levis Expert Hout Lak Binnen is een krasvaste watergedragen acrylaat lak voor gebruik op hout, metaal en harde kunststoffen binnen. Deze lak is beschikbaar met glans, zijdeglans of matte glans.

- Levis Expert Hout Lak Buiten is een weerbestendige, solventgedragen lak voor gebruik op hout, metaal en harde kunststoffen buiten. Deze lak is beschikbaar als hoogglans- of zijdeglanslak.

- Levis Expert Special Primer is geschikt voor gladde ondergronden binnen zoals tegels, glas, PVC, keramiek, aluminium en andere non-ferrometalen. Deze is verkrijgbaar voor binnen en voor buiten. De primer voor binnen is op basis van water, de primer voor buiten is op basis van solvent. Beide primers kunnen gebruikt worden als grondlaag voor alle lakken uit het Levis assortiment.

- Levis Expert Hout Primer Binnen is een watergedragen acrylaat grondverf voor hout, MDF,… binnen. Deze primer is een ideale grondlaag voor watergedragen lak. De Levis Expert Hout Primer Buiten is een solventgedragen grondverf als basis voor solventgedragen lak buiten.

- Levis Expert Gevel is een zijdeglansverf voor buitenmuren. Deze duurzame verf is bestand tegen weer en wind.

- Levis Universele primer binnen/buiten is een acrylaat grondverf op basis van water. Deze primer is geschikt voor binnen en buiten op verschillende ondergronden; PVC, MDF, hout, … Deze primer kan als grondlaag gebruikt worden bij alle Levis lakken.

- Levis Expert Lak Protector Binnen is een transparante beschermlaag met zijdeglans voor gelakte houten trappen, meubels en vloeren binnen. Deze beschermlaag kan op elk type lak aangebracht worden en zorgt voor kras- en slijtvastheid.

Levis Muur

- Levis Muur Binnen Satin is een zijdeglanzende acrylaat muurverf. Deze is ook in Mat verkrijgbaar.

- Levis Muur Buiten is een zijdeglanzende verf voor gevels. Deze duurzame verf is bestand tegen schimmels en groenaanslag.

Levis White+

- Levis White+ is een witte acrylaatverf voor binnenmuren en plafonds. De versie ‘Renovation’ bevat microvezels waardoor kleine haarscheurtjes opgevuld worden.

Levis Duol Hout Buiten

- Levis Duol Hout Buiten is een solventegedragen houtlak voor buiten. Grondverf en eindlaag in één, geen primer nodig. Deze lak is verkrijgbaar met zijdeglans of hoogglans.