Levis

Levis Verf en Primer

Met Levis weet je dat je kwaliteitsverf in huis haalt. Om zeker te zijn dat je de juiste verf of lak kiest voor de gewenste ruimte, vind je onderaan deze pagina een overzicht met de verschillende soorten verven en lakken van Levis met informatie en de toepassingen.

Bij Cevo vind je een uitgebreid aanbod aan Levis verf en primer aan een voordelige prijs. In ons online assortiment vind je zowel voor binnen als voor buiten verschillende soorten verf. Ook voor het verven van vochtige ruimtes zoals de badkamer kan je bij ons terecht.

Vind je de kleur niet die je zoekt? Breng dan een bezoekje aan onze winkel en laat de kleur die je wenst mengen in onze verfmengmachine.

Producten 1-16 van 501

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij Cevo vind je een zeer ruim aanbod Levis verf, lak en primer. 

Met Levis weet je dat je kwaliteitsverf in huis haalt. Om zeker te zijn dat je de juiste verf of lak kiest voor de gewenste ruimte, vind je hieronder een overzicht met de verschillende soorten verven en lakken van Levis met informatie en de toepassingen.

Levis Ambiance

Levis Ambiance is uniek assortiment muurverven, lakken en effectverven met een uitstekende kwaliteit. Met deze verf breng je elke muur tot leven! De unieke formule bevat sterke kleurpigmenten die voor mooie, diepe kleuren zorgen die bovendien niet vervagen. 

Levis Ambiance Muurverf

Levis Ambiance Mur Extra Mat is een matte acrylaatverf op waterbasis. Deze kwalitatieve verf kan binnen gebruikt worden op de muur of op het plafond. Deze verf is afwasbaar en vlekafstotend.

De Levis Ambiance Mur Satin  kan in vochtige ruimtes gebruikt worden, zoals de keuken of badkamer.

Levis Ambiance Murprimer

Levis Ambiance Murprimer is een watergedragen grondverf voor gebruik binnen op muren en plafonds. Deze primer voorkomt glansverschil in de afwerkingslaag en geeft een egaal resultaat.

Levis Ambiance Lakken

Levis Ambiance Lak is een duurzame lak op waterbasis. Deze lak kan zowel binnen als buiten gebruikt worden op ramen, deuren, meubilair, PVC en metalen.
Als grondlaag bij de Ambiance lak, is de Ambiance Lakprimer aan te raden. Dit is een dekkende grondverf op basis van acrylaat-polyurethaan. Deze kan zowel binnen als buiten op hout, MDF, … gebruikt worden.

Levis Ambiance Mur Metallic is een metaalglanslak op waterbasis. Deze lak is geschikt voor gebruik binnen, op muren en hout.

Levis Expert

Levis Expert Verf

 Levis Expert Muur is een matte acrylaat verf voor binnenmuren in intensief gebruikte ruimtes. Deze verf is enkel verkrijgbaar in het wit.

Levis Expert Floor Extra Resist is een zijdeglans, watergedragen tweecomponenten epoxyvloerverf voor zware belasting. Geschikt voor onbehandelde en behandelde ondergronden, zoals beton- of zandcementvloer in de garage. 

Levis Expert Badkamer is een zacht zijdeglanzende muur- en plafondverf. Deze verf is bestand tegen vocht, dus ideaal voor in de badkamer.

Levis Expert Keuken is een matte acrylaatverf. Deze verf is vet- en vlekbestandig en is ontwikkeld voor muren en plafonds in de keuken.

Levis Expert Hout Lak

Levis Expert Hout Lak Binnen is een krasvaste watergedragen acrylaat lak voor gebruik op hout, metaal en harde kunststoffen binnen. Deze lak is beschikbaar met glans, zijdeglans of matte glans.

Levis Expert Hout Lak Buiten is een weerbestendige, solventgedragen lak voor gebruik op hout, metaal en harde kunststoffen buiten. Deze lak is beschikbaar als hoogglans- of zijdeglanslak.

Levis Expert Gevelverf

Levis Expert Gevel is een zijdeglansverf voor buitenmuren. Deze duurzame verf is bestand tegen weer en wind.

Levis Expert  Primers

Levis Expert Special Primer is geschikt voor gladde ondergronden binnen zoals tegels, glas, PVC, keramiek, aluminium en andere non-ferrometalen. Deze is verkrijgbaar voor binnen of voor buiten. De primer voor binnen is op basis van water, de primer voor buiten is op basis van solvent. Beide primers kunnen gebruikt worden als grondlaag voor alle lakken uit het Levis assortiment.

Levis Expert Hout Primer Binnen is een watergedragen acrylaat grondverf voor hout, MDF,… binnen. Deze primer is een ideale grondlaag voor watergedragen lak.

Levis Universele primer binnen/buiten is een acrylaat grondverf op basis van water. Deze primer is geschikt voor binnen en buiten op verschillende ondergronden; PVC, MDF, hout, … Deze primer kan als grondlaag gebruikt worden bij alle Levis lakken.

Levis Expert Lak Protector Binnen is een transparante beschermlaag met zijdeglans voor gelakte houten trappen, meubels en vloeren binnen. Deze beschermlaag kan op elk type lak aangebracht worden en zorgt voor kras- en slijtvastheid.

Levis Muur

Levis Muur Binnen  Satin is een zijdeglanzende acrylaat muurverf.  Deze is ook in het Mat verkrijgbaar.

Levis Muur Buiten is een zijdeglanzende verf voor gevels. Deze duurzame verf is bestand tegen schimmels en groenaanslag.

Levis White+

Levis White+ is een witte acrylaatverf voor binnenmuren en plafonds.
De White+ Renovation bevat microvezels waardoor kleine haarscheurtjes opgevuld worden.

Levis Dual Hout Buiten

Levis Duol Hout Buiten is een solventegedragen houtlak voor buiten. Dit is een grondverf en eindlaag in één, geen primer nodig.
Deze lak is verkrijgbaar met zijdeglans of hoogglans.