Luxform

Bekijk hier ons aanbod binnen en buiten verlichting van Luxform. In het assortiment van Luxform vindt u: Solar verlichting, Batterij verlichting en Laag voltage verlichting.

Producten 1-15 van 40

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Luxform verlichting voor binnen en/of buiten:

- Solar verlichting: Met Solar verlichting van Luxform brengt u energiezuinig, veilig en eenvoudig sfeer in uw tuin. De lampen op zonne-energie bevatten een zonnepaneel dat energie opslaat in een oplaadbare batterij, die ’s avonds zorgt voor de benodigde energie. Plaats de lamp overdag op een zonnige plaats, zodat de batterij optimaal geladen kan worden.

-Batterij verlichting: Met Batterij verlichting van Luxform brengt u snel, eenvoudig en op een veilige manier verlichting in uw tuin, terras of balkon. Doordat de lampen geen kabel, zonlicht of transformator nodig hebben, kunnen ze geplaatst worden waar u wenst, zowel binnen als buiten.

-Laag voltage verlichting: De Luxform verlichting met lage spanning is veilig voor kinderen en dieren. De zwakstroomschakelaar kan bovengronds of direct onder de oppervlakte gelegd worden. Er moeten geen sleuven gegraven worden, dus de plaatsing is zeer eenvoudig.