Luxma

Producten 1-16 van 55

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Luxma bij Cevo Market

Een huis is meer dan een plaats om te wonen, daarom is het belangrijk dat je woning stijlvol en comfortabel ingericht is. In ons uitgebreide gamma van Luxma vind je zoldertrappen, houten deuren en deurklinken om je woning volledig naar jouw stijl in te richten.

Prachtige Zoldertrappen: gebruik je zolder optimaal

Is jouw zolder momenteel een ongebruikte ruimte? Transformeer het tot een functionele plaats met onze Dolle zoldertrappen. Onze inklapbare zoldertrappen hebben een goede prijskwaliteit verhouding. Onze kwalitatieve zoldertrappen bieden een praktische oplossing voor zolders die weinig gebruikt worden.

Houten Buitendeuren: voor een woning met karakter

Onze houten buitendeuren bieden naast stijl en karakter ook veiligheid aan je woning. In het Luxma deuren-assortiment kan je kiezen tussen volledig houten buitendeuren of buitendeuren met ingekast glas. Kies je voor een deur met glas, dan laat je natuurlijk daglicht binnen, terwijl je je privacy behoudt.

We hebben een beperkte voorraad van deze deuren. De houten buitendeuren kunnen op korte termijn geleverd worden indien niet voorradig.

Stijlvolle deurklinken: een detail dat verschil maakt

Deurklinken zijn meer dan alleen functionele elementen; ze zijn ook decoratieve accenten die je interieur kunnen versterken. Cevo biedt een breed assortiment Oro&Oro deurklinken in verschillende stijlen, van minimalistisch modern tot elegant klassiek. Onze hoogwaardige deurklinken zijn niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar voegen ook een vleugje stijl toe aan je deuren. Ontdek de perfecte deurklinken die jouw interieur compleet maken.