Meguiars

Autoliefhebbers kiezen voor Polish en reinigingsproducten van Meguiar’s voor het onderhouden van hun wagen. 

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod onderhoudsproducten van Meguiars.

Buitenkant

Meguiar’s heeft alles wat nodig is om de buitenkant van de auto grondig te wassen en reinigen.

Wassen

Met Snow foam spuit je een dik schuim tapijt op de buitenkant van je auto. Laat het even inwerken en spoel weer af. Bij zware vervuiling kan je dit gebruiken als voorwas.
Met een shampoo haal je vervuiling grondig en veilig weg. We hebben niet alleen reinigende, maar ook voedende shampoo’s ter beschikking. Zowel voor thuis als voor professioneel gebruik. 
Ook voor de toebehoren zoals washandschoenen of velgenborstels kan je bij Cevo terecht.

Lak reinigen

Maak je auto insectenvrij door Bug remover te gebruiken voor je je auto gaat wassen. Even laten inwerken, afspoelen en klaar. 
Om contaminaties en industriële uitstoot te verwijderen kan Iron Removing Spray Clay gebruikt worden. 
Als laatste stap van het reinigen kan je je auto gaan polieren. Door te polieren kan je krassen en kleine beschadigingen uit de lak wegwerken. Door te polijsten stoot je wagen vuil en water af.

Polishen

Polish is een optionele stap om je wagen net dat beetje meer te geven. Door te polishen creëer je een zo diep mogelijke glans die je auto laat stralen.

Beschermen

Wil je de glans op je auto behouden, dan kan je deze best waxen. Wax zorgt niet alleen voor een mooie glans, maar beschermt je auto eveneens tegen regen, UV, luchtvervuiling, … .

Velgen en banden reinigen

Als je de buitenkant van je auto reinigt is het ook belangrijk om regelmatig de velgen proper te maken. Zo voorkom je schade en zien je velgen er even proper uit als de rest van je auto. Na het aanbrengen van de velgenreiniger kan je de velgen proper maken met een velgenborstel. Hiermee kan je de verschillende plaatsen eenvoudig bereiken.

Binnenkant

Ook voor het behandelen van de binnenkant van uw wagen heeft Meguiars kwalitatieve producten ter beschikking.
Met de Quik Interior Detailer neem je snel en eenvoudig stof en vingerafdrukken weg van het dashboard of lederen zetels.
Als laatste fris je je auto op met een heerlijke geur van een autoparfum, een Air refresher die voor een subtiele geur zorgt in de wagen.

Producten 1-16 van 86

Van hoog naar laag sorteren
per pagina