Nolte keuken

Met een Nolte keuken haal je kwaliteit in huis. Bij Cevo kan je je nieuwe keuken laten ontwerpen, volledig naar jouw wensen.

Bij de keukens van Nolte kies je elk detail zoals jij het wil. De fronten van de keukenkasten kunnen in een neutrale kleur, maar kan ook in een opvallende kleur of zelfs met print gemaakt worden.

Als je de laatste trends in de keuken wil volgen, kies je voor strakke lijnen en greeploze kasten en schuiven. Je kan uiteraard ook kiezen voor een landelijke keuken, met lijsten op de kastdeuren, glazen vitrines. Heb je een kleine keuken, dan heeft Nolte enkele slimme oplossingen. Zo kan er een hoekcarrousel gebruikt worden om elke ruimte optimaal te benutten.

Nolte keukens

Met een Nolte keuken haal je kwaliteit in huis. Bij Cevo kan je je nieuwe keuken op maat laten ontwerpen, volledig naar jouw wens.

Ontdek de vele mogelijkheden van Nolte keukens bij Cevo en laat je inspireren door ons deskundige advies en professionele service.

Samen maken we jouw droomkeuken werkelijkheid!

Van schets
tot afwerking

Volledige service.

 

 

100% maatwerk

Optimale plaatsbenutting.

Eigen plaatsingsdienst

Vakkundig en nauwkeurig.

Ontwerp je Nolte droomkeuken bij Cevo

Bij Cevo, dé bouwmarkt voor al je renovatie- en bouwprojecten, streven we ernaar om aan al je wensen te voldoen.

Bij Nolte staat maatwerk centraal. Met hun uitgebreide assortiment aan keukenfronten, kleuren en afwerkingen heb je de vrijheid om elk aspect van je keuken naar eigen smaak te personaliseren. Of je nu houdt van een landelijke keuken of juist graag uitpakt met opvallende kleuren en prints, Nolte biedt voor elk wat wils.

Wie de laatste trends op het gebied van keukenontwerp wil volgen, kiest voor de strakke lijnen en moderne uitstraling. Greeploze kasten en schuiven zorgen voor een naadloze en minimalistische look, terwijl hoogwaardige materialen en afwerkingen zorgen voor een tijdloze elegantie.

Slimme oplossingen voor elke ruimte

Je kan nooit teveel opbergruimte hebben in de keuken. Ook voor kleinere keukens biedt Nolte slimme en praktische oplossingen zodat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut.

Denk hierbij aan handige hoekcarrousels die moeiteloos ontoegankelijke hoeken transformeren tot praktische opbergruimte, of slimme indelingen die zorgen voor maximale functionaliteit zonder in te boeten aan stijl en design.

Bij Cevo helpen we je graag bij het ontwerpen van een keuken die niet alleen mooi is, maar ook praktisch en functioneel aansluit bij jouw leefruimte.