Pattex

Pattex Lijmen

Ontdek de veelzijdige wereld van Pattex bij Cevo, waar betrouwbare en hoogwaardige lijmen samenkomen voor al jouw klusbehoeften. Van sterke houtlijmen tot flexibele universele lijmen, onze uitgebreide Pattex-collectie biedt oplossingen voor elke creatieve of praktische uitdaging. Vertrouw op de duurzaamheid en innovatie van Pattex, en maak elke klus moeiteloos tot een succes.

Producten 1-16 van 37

Van hoog naar laag sorteren
  1. PATTEX POWER EPOXY SUPER MIX EXPRESS 11ML
    87766
    Prijs per verkoopseenheid: 131,82€ per liter
    € 14,50
    Niet op voorraad
Pagina
per pagina

Ontdek de Kracht van Pattex bij Cevo

Welkom bij Cevo.be, waar we de veelzijdige en hoogwaardige lijmen van Pattex aanbieden. Onze uitgebreide Pattex-collectie is ontworpen om aan al jouw klusbehoeften te voldoen, van huisreparaties tot creatieve projecten. Lees verder en ontdek de verschillende soorten lijmen die beschikbaar zijn, elk met unieke eigenschappen en toepassingen.

Contactlijm: Sterke en Duurzame Hechting

Pattex Contactlijm is ideaal voor projecten die een sterke en duurzame hechting vereisen. Of je nu bezig bent met het plakken van materialen zoals hout, metaal of kunststof, deze contactlijm zorgt voor een betrouwbare verbinding die lang meegaat.

Houtlijm: Sterke Verbindingen voor Houtbewerking

Pattex Houtlijm is speciaal ontworpen voor houtbewerkingstoepassingen. Of je nu meubels repareert of nieuwe creaties maakt, deze lijm zorgt voor sterke verbindingen en een langdurige hechting, waardoor het essentieel is voor elke houtbewerkingsklus.

Secondelijm: Snelle en Precieze Verlijming

Voor snelle en precieze verlijming is er Pattex Secondelijm. Of het nu gaat om het repareren van kleine voorwerpen of het vastzetten van delicate onderdelen, deze lijm biedt een snelle hechting en een betrouwbare prestatie.

Epoxylijm: Duurzame Reparaties en Creatieve Projecten

Pattex Epoxylijm is perfect voor duurzame reparaties en creatieve projecten. Met zijn sterke hechting en veelzijdigheid is deze lijm geschikt voor het verbinden van verschillende materialen, waaronder metaal, keramiek en glas.

Vertrouw op Pattex voor Uitstekende Resultaten

Bij Cevo streven we ernaar om jou de beste producten van Pattex aan te bieden, zodat je met vertrouwen aan elke klus kunt beginnen. Onze Pattex-lijmen zijn gemaakt met aandacht voor kwaliteit en innovatie, en we zijn er trots op dat we producten aanbieden die voldoen aan de hoogste normen.

Ontdek vandaag nog de kracht van Pattex bij cevo.be en maak van elke klus een succesvolle onderneming. Bestel nu en ervaar de betrouwbaarheid en duurzaamheid van Pattex-lijmen.