Sogem

Sogem trappen en leuningen

Sogem trappen zijn kwalitatieve trappen aan een voordelige prijs. De trappen van Sogem zijn eenvoudig zelf te plaatsen.

Cevo heeft diverse houten trappen in voorraad. In ons online assortiment vind je zowel rechte trappen, zoldertrappen als ruimtebesparende trappen.  Om de trap volledig naar wens af te werken kan bij de trap de bijhorende leuning, trede of tegentrede besteld worden.

Ontdek hier ons online aanbod of bekijk ons assortiment in de toonzaal.

Producten 1-16 van 62

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij Cevo vindt u houten trappen en leuningen van Sogem.

Waarom Kiezen voor Sogem Trappen?

Sogem staat bekend om zijn uitmuntende vakmanschap en duurzame materialen. Elke trap is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid te voldoen. Met een Sogem trap ben je verzekerd van een investering die jarenlang meegaat en tegelijkertijd een tijdloze esthetiek aan je ruimte toevoegt.

Hieronder vindt u meer info over de verschillende reeksen die u bij Cevo vindt:

Cottage - rechte trap

De molenaarstrappen Cottage Junior en Cottage Large zijn rechte trappen van dennenhout. De Junior trap is 280cm hoog en de Large is 300cm hoog.

Tradi Eco - complete trap

De rechte trap Tradi Eco in dennenhout is een complete trap. Deze trap wordt geleverd met tegentreden en een leunig.

Houston - plaatsbesparende trap

De plaatsbesparende trap Houston heeft treden in gelakt berkenmultiplex. De leuning en structuur zijn van gelakt metaal en in hoogte verstelbaar.

Kyoto - plaatsbesparende trap

De plaatsbesparende trap Kyoto is een rechte trap van dennenhout met uitgezaagde traptreden.

Lyon - plaatsbesparende trap

De plaatsbesparende trap Lyon is een klassieke trap met multiplex beuken treden. De structuur van de trap is zwart gelakt. Bij het monteren kan u kiezen om met kwartslag naar rechts of naar links te draaien.

Provence - rechte trap

De rechte trap Provence is gemaakt van eikenhout. De onderdelen van deze trap zijn apart te bestellen. Om de volledige trap te plaatsen combineer je de traptreden met tegentreden en bijhorende wangen. De wangen zijn de zijkant van de trap, waarin de treden bevestigd worden.

Ecotop - zoldertrappen

De zoldertrap Ecotop is in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Dit is een voorgemonteerde, dennenhouten trap. Deze zoldertrap is opvouwbaar in 3 delen, heeft een trapluik in MDF en een gemonteerde leuning.

 

Jura - rechte trap

De klassieke trap Jura is gemaakt van dennenhout. De onderdelen van deze trap zijn apart te bestellen. Om de volledige trap te plaatsen combineer je de traptreden met tegentreden en bijhorende wangen.