Soudal

Soudal is een Belgisch bedrijf dat o.a. siliconen, lijmen en PU schuimen produceert. Zowel voor professioneel als voor doe-het-zelf gebruik.

Ontdek hier ons aanbod kwalitatieve Soudal-producten.

Producten 1-16 van 157

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Soudal lijmen en siliconen

Soudal lijmen en siliconen zijn van de hoogste kwaliteit en worden gebruikt door professionals over de hele wereld. Of u nu op zoek bent naar een snelle en sterke lijm voor uw project, of een afdichtmiddel om een lek te dichten, Soudal heeft het juiste product voor jou. Bovendien zijn de lijmen en siliconen verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u altijd het juiste product vindt voor uw toepassing.

Soudal PU-schuimen

Soudal PU-schuimen zijn ideaal voor isolatie en het opvullen van openingen. De PU-schuimen van Soudal zijn duurzaam en hebben een uitstekende hechting op verschillende ondergronden. Of u nu een professional bent die werkt aan een groot bouwproject, of een doe-het-zelver die een kleinere klus aanpakt, Soudal PU-schuimen bieden de perfecte oplossing.

Belgisch bedrijf met professionele kwaliteit

Soudal is een Belgisch bedrijf dat wereldwijd bekend staat om zijn professionele kwaliteit en innovatieve producten. Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, wat blijkt uit hun ecologische productlijn en hun betrokkenheid bij de circulaire economie. Bovendien blijft Soudal investeren in onderzoek en ontwikkeling om steeds betere producten te kunnen aanbieden.

Doe-het-zelf met Soudal

Soudal is niet alleen geschikt voor professionals, maar ook voor de doe-het-zelver. De producten zijn gemakkelijk te gebruiken en verkrijgbaar in handige verpakkingen. Of u nu een kleine reparatie moet uitvoeren of een volledig project wilt starten, Soudal heeft de producten die u nodig hebt. Bij Cevo hebben we de beste prijzen op deze producten. Bezoek onze website voor meer informatie over ons assortiment Soudal-producten en hoe u deze kunt bestellen."