Woodwick

Woodwick geurkaarsen

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment Woodwick geurkaarsen. Deze kaarsen zijn van de beste kwaliteit en hebben een unieke, aangename geur. Het lont is gemaakt van natuurlijk hout, wat zorgt voor een zacht knisperend geluid als de kaars brandt.

De geurkaarsen van Woodwick geven een heerlijk parfum af in huis. De kaars is gemaakt van soyawas van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat deze langer kunnen branden dan andere geurkaarsen. De natuurhouten lont in de kaars geeft een rustgevend, zacht knisperend geluid en vult uw woonkamer met een authentieke, aangename geur. Geniet zelf van een heerlijk huisparfum of maak er iemand blij mee en geef een kaars cadeau.

Twijfel je nog welke geur te kiezen? Kom even langs in de Concept Store van Cevo om de verschillende geuren te ontdekken.

Producten 1-16 van 160

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Woodwick geurkaarsen - gebruik:

Om nog langer van de heerlijke geur te kunnen genieten, geven we graag enkele tips:

Laat de kaars goed poolen: Het beste resultaat krijg je als de kaars 3 – 4u brandt. Zorg dat de wax tot aan het glas gesmolten is voordat je de kaars dooft. Het creëren van een pool voorkomt dat de wax gaat ‘tunnelen’ en dat de wax aan de rand van het glas blijft plakken.
Het is normaal dat de hoogte van de vlam niet steeds hetzelfde is. Ook met een kleine vlam blijft de kaars branden. Na verloop van tijd wordt de vlam vanzelf weer groter.
Zet de kaars op een veilige plaats en uit de tocht: Plaats de kaars op een vlak, hittebestendig oppervlak en uit de buurt van kinderen, huisdieren, ontvlambare materialen en andere hittebronnen.
Zet de geurkaars nooit op een plaats waar tocht over de kaars kan gaan. Hierdoor kan roetvorming ontstaan op het glas.
Verplaats de kaars nooit als deze brandt of als de wax nog gesmolten is: Raak voor je eigen veiligheid de kaars enkel aan als deze gedoofd is en de wax volledig gestold is.
Trim de lont tijdig: De lont van een Hourglass-kaars dient voor gebruik tot +/- 6mm getrimd te worden. Hourglass-kaarsen zijn de Woodwick Large, Medium en Mini candles.
De lont van een Elipse candle moet pas getrimd worden als de vlam hoger dan 25mm wordt of als de kaars rook afgeeft. Trimmen mag pas gedaan worden als de kaars gedoofd is en volledig gestold is. Breek met een tissue voorzichtig de verbrande stukjes hout af voor je de kaars weer aansteekt. Zorg er voor dat de stukjes niet in de wax terecht komen.
Brandt de kaars niet te lang: Als er nog +/- 6mm was in het glas zit, kan de kaars niet meer gebruikt worden. Doof de kaars en recycle ze op de juiste manier.