Bouwstoffen

Cevo is uw betrouwbare partner voor kwalitatieve bouwstoffen. Ontdek ons uitgebreide assortiment van snelbeton, betonblokken, chape en meer, perfect voor zowel professionele aannemers als enthousiaste doe-het-zelvers.
Met onze kwaliteitsproducten en deskundig advies tillen we uw bouwprojecten naar een hoger niveau.

Producten 1-16 van 53

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bouwstoffen kopen bij Cevo Market

Cevo Market is dé bestemming voor hoogwaardige bouwstoffen die uw projecten naar nieuwe hoogten tillen. Of u nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, wij bieden een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen van topkwaliteit om aan al uw behoeften te voldoen.

Beton: van fundament tot afwerking

Snelbeton: Voor Snelle en Stevige Resultaten

Met onze snelbetonoplossingen kunt u snel en efficiënt funderingen, palen en andere constructies realiseren. Onze snelbetonproducten bieden een uitstekende hechting en sterkte, waardoor u met vertrouwen kunt bouwen.

Betonblokken: Stevig en stabiel bouwen

Of u nu een muur, een scheidingswand of een volledige structuur wilt bouwen, onze betonblokken zijn de perfecte keuze. Duurzaamheid, stabiliteit en eenvoud in installatie zijn de kenmerken die onze betonblokken tot een favoriet maken onder bouwers van alle niveaus.

Bewapening: Versterk Uw Constructies

Geef uw bouwprojecten extra stevigheid en duurzaamheid met onze hoogwaardige bewapeningsmaterialen. Van wapeningsnetten tot staalvezels, wij bieden alles wat u nodig heeft om uw betonconstructies te versterken en te beschermen tegen spanningen en scheuren.

De perfecte afwerking

Onze hoogwaardige producten zijn essentieel voor een perfecte afwerking van uw bouwprojecten. Van vloeregalisatie tot reparaties en afwerkingen, wij bieden de producten die u nodig heeft voor een professioneel resultaat.

Chape: Voor een Perfect Egalisatie

Met chape egaliseer je de vloer snel en nauwkeurig. Of u nu een gladde ondergrond wilt voor vloerbekleding, tegels of parket, onze chape zorgt voor een perfecte basis voor elk type vloer.

Mortel: Bouwen met Precisie

Onze mortelproducten bieden de perfecte mix van cement, zand en andere additieven voor een optimale hechting en sterkte. Of het nu gaat om metselwerk, voegwerk of reparaties, onze morteloplossingen leveren consistente prestaties en duurzaamheid.

Vulmiddelen: Voor Perfecte Afwerking

Bereik een vlekkeloze afwerking met onze hoogwaardige vulmiddelen. Of u nu scheuren wilt opvullen, gaten wilt repareren of oppervlakken wilt egaliseren, onze vulmiddelen bieden de ideale oplossing voor een professioneel resultaat.