EINHELL DOMPELPOMP GC-SP 3580 LL

De aangeduide prijs is de prijs per stuk
Op voorraad
SKU:
160051
€ 74,95
Dit product is te bestellen in veelvoud van 1
Webshop Trustmark and customer reviewsWebshop Trustmark and customer reviews

De Einhell GC-SP 3580 LL is een veelzijdige dompelpomp, ideaal voor het leegpompen van kelders, waterbassins en soortgelijke ruimtes. Deze pomp is geschikt voor gebruik in huis, garage, tuin of werkplaats. Met een krachtige 350 W motor heeft deze dompelpomp een maximale capaciteit van 8.000 liter per uur. De pomp kan water oppompen tot een maximale hoogte van 7,5 meter en werkt tot een maximale dompeldiepte van 7 meter, bij watertemperaturen tot 35° Celsius.

Dankzij het 10 meter lange netsnoer heb je veel bewegingsvrijheid en ben je niet afhankelijk van een stopcontact in de buurt. De dompelpomp kan worden ingezet in ruimtes met een waterlaag van slechts 8 mm en kan het water wegpompen tot een restlaag van slechts 1 mm. Met de traploos instelbare vlotterschakelaar kun je eenvoudig bepalen tot welk niveau het water moet worden weggepompt, waardoor je de pomp nauwkeurig kunt afstellen voor elke klus.

De hoogwaardige mechanische glijringafdichting zorgt voor een lange levensduur en beschermt de pomp tegen vuil. Om terugstroming van water te voorkomen, is de pomp voorzien van een geïntegreerde terugslagklep, wat bijdraagt aan een snelle en efficiënte werking bij het leegpompen van ondergelopen ruimtes.

Voor extra flexibiliteit heeft de dompelpomp een universele aansluiting met een hoek van 90°. De slangaansluiting is 47,8 mm (1½ inch binnendraad incl. verloop), en er zijn extra aansluitingen voor 25 mm, 38 mm en 33,3 mm (1 inch). De pomp is voorzien van een handig draaghandvat voor eenvoudig transport naar een andere locatie. Bovendien wordt er een Quick-Connector meegeleverd voor snelle slangwissel.

Meer Informatie
EAN 4006825615197
Typenummer 4170445
Merk Einhell
Type Dompelpomp
Geschikt voor Zuiver water
Prijs informatie Prijs per stuk
Aandrijving Elektrisch
Kabellengte 10m
Spanning 220-230V
Gewicht (kg) 5.6
Verzendkosten

  • Belgische vlag België: €9,50
  • Nederlandse vlag Nederland: €17
Levertermijn

1 à 3 werkdagen

Meer info

De levering wordt verzorgd door GLS of Transforce

Na verzending ontvang je een trackinglink per e-mail.