GARDENA CLASSIC HYDROFOORPOMP 3500/4E

De aangeduide prijs is de prijs per stuk, incl. recupelbijdrage van € 0,05
Op voorraad
SKU:
130757
€ 259,99
Dit product is te bestellen in veelvoud van 1
Webshop Trustmark and customer reviewsWebshop Trustmark and customer reviews

De Gardena Hydrofoorpomp 3500/4 kan worden gebruikt voor huishoudelijke watervoorziening, zoals het doorspoelen van het toilet en watertoevoer voor de wasmachine. Gebruik als tuinpomp is eveneens mogelijk.

De geïntegreerde elektronica activeert deze robuuste huis- en tuinpomp automatisch wanneer water nodig is en schakelt hem daarna weer uit. De hydrofoorpomp is uitgerust met een jet aandrijfsysteem die het water snel, betrouwbaar en stil pompt. De terugslagkleptechnologie garandeert een snelle afzuiging. Het geïntegreerde programma met kleine hoeveelheden zorgt voor een betrouwbare werking, zelfs voor kleine afleveringscapaciteiten.

De pomp is weerbescherming kan op verschillende posities worden gebruikt. De pomp kan het hele seizoen buiten blijven staan en dankzij de korte slang is hij bijzonder efficiënt. De hydrofoorpomp heeft ook een foutdiagnosesysteem. Op deze manier worden de kleinste fouten, bijvoorbeeld veroorzaakt door druppelende kranen of zuigproblemen, duidelijk aangegeven via een LED-knipperlicht dat op verschillende frequenties flitst volgens de status. Op deze manier kunnen eventuele problemen gemakkelijk worden verholpen. Een handvat op het apparaat maakt eenvoudig transport mogelijk.

Meer Informatie
EAN 4078500004527
Typenummer 01757-20.000.00
Merk Gardena
Type Hydrofoorpomp
Prijs informatie Prijs per stuk
Wattage 800 W
Aandrijving Elektrisch
Geluidsprestatieniveau 76 DB
Kabellengte 1,5m
Max. druk 4 Bar
Lengte 44cm
Breedte 20cm
Hoogte 30cm
Gewicht (kg) 8.3
Garantie 2 Jaar
Verzendkosten

  • Belgische vlag België: €9,50
  • Nederlandse vlag Nederland: €17
Levertermijn

1 à 3 werkdagen

Meer info

De levering wordt verzorgd door GLS of Transforce

Na verzending ontvang je een trackinglink per e-mail.