GARDENA DRIJVEND AANZUIGFILTER 1

De aangeduide prijs is de prijs per stuk
Op voorraad
Slechts enkele stuks beschikbaar.
SKU:
135680
€ 40,69
GARDENA DRIJVEND AANZUIGFILTER 1 is te bestellen in veelvoud van 1

Met een uniek filtersysteem is het Gardena drijvend aanzuigfilter een handig accessoire om vervuiling van uw pomp te voorkomen. In tegenstelling tot andere vergelijkbare filterproducten op de markt, is dit Gardena aanzuigfilter ontworpen om op het wateroppervlak te drijven.

Het water wordt niet bij de bodem onttrokken, maar direct van onder het wateroppervlak, waar het water schoner is. Deze slimme aanpak zorgt ervoor dat er schoon water in de pomp wordt gezogen, zodat deze niet verstopt raakt met vuildeeltjes.

Dankzij de geïntegreerde terugslagklep is deze set snel en eenvoudig toe te voegen en geschikt is voor nagenoeg alle zelfaanzuigende pompen. De set is ook perfect geschikt voor hydrofoorpompen en voor watersystemen in huis, omdat het water altijd direct beschikbaar is zonder het systeem opnieuw te hoeven vullen. Heeft u al een Gardena dompel-drukopvoerpomp met optionele aanzuigaansluiting of overweegt u er een te kopen? Dan biedt deze set u optimale ondersteuning. Dankzij de robuuste messing aansluiting inclusief een geschikte slangklem kan de set eenvoudig worden aangesloten op alle in de handel verkrijgbare 25 mm (1 ") zuigslangen.

Meer informatie
EAN 4078500047944
Typenummer 2133500922
Merk Gardena
Type Filter
Lengte 15cm
Breedte 18cm
Hoogte 15,5cm
Gewicht (kg) 0.38
Prijs informatie Prijs per stuk
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan