Dumaplast

Bent u aan het bouwen of uw woning aan het renoveren, neem dan zeker eens een kijkje in ons assortiment van Dumaplast.

Bij Cevo vind je de verschillende reeksen kunststof tegels en panelen aan een voordelige prijs.

Dumaplast produceert hoogwaardige, kwalitatieve kunststof bekleding voor wanden, plafonds en vloeren. De panelen zijn heel eenvoudig te plaatsen. Ze worden zowel door professionals als door doe-het-zelvers gebruikt.

Dumawall+ watervaste wandpanelen

Dumawall+ wandbekleding: watervaste wandtegels met tand en groef installatie.
Deze kunststof wandtegels zijn volledig massieve, UV-bestendige platen voor gebruik binnenshuis.
Dumawall+ is snel en eenvoudig te plaatsen, zonder droogtijd of navoegen. Deze wandpanelen kunnen rechtstreeks op bestaande tegels verlijmd, genageld of geniet worden.
Dumawall+ is 100% watervast en kan in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens geplaatst worden.
Voor de afwerking gebruik je de Dumawall hoeken en profielen

Dumawall XL watervaste wandpanelen

Dumawall XL watervaste wandpanelen: grote watervaste wandtegels van 90x260cm met tand en groef installatie. Deze wandpanelen zijn snel en eenvoudig te installeren en kunnen rechtstreeks op uw oude tegels verlijmd worden. Door de tand en groef kunnen ze gecombineerd worden met de Dumawall+ panelen. Zo kan je verschillende breedtes overbruggen.
Dumawall XL wandtegels zijn 100% watervast. Hierdoor kunnen ze zonder probleem in vochtige ruimtes geplaatst worden. Dankzij het brede vlak van het paneel is dit model ideaal voor gebruik in de douche of badkamer.
Voor de afwerking gebruik je de Dumawall hoeken en profielen.

 

Dumapan watervaste wand- en plafondpanelen

Dumapan kunststof watervaste wand- en plafondpanelen met tand- en groefsysteem. Door hun waterbestendigheid zorgen Dumapan-panelen voor een duurzame wand- en plafondbekleding, in vochtige ruimtes. Ideaal voor de badkamer of keuken, maar het kan overal in huis gebruikt worden.
De Dumapan SMP panelen zijn voorzien van realistische prints. Dit zorgt voor een natuurgetrouwe look die er net zo uitziet als echt hout, beton, tegel of steen.
Dumapan is snel en eenvoudig te plaatsen, zonder droogtijd of navoegen. Deze panelen kunnen naadloos op alle wanden en muren verlijmd, genageld of geniet worden.

Inspirio watervaste wandpanelen

Inspiro kunststof watervaste wandpanelen met tand en groef installatie. Deze elegante kunststof wandtegels zijn slechts 3.5mm dik, zijn UV-bestendig en hebben een beschermende PU afwerkingslaag met een meerkleurige plastic film.
Inspiro wandpanelen zijn snel en eenvoudig te plaatsen, zonder droogtijd of navoegen. Deze wandtegels kunnen rechtstreeks op bestaande tegels verlijmd worden. Gebruik hiervoor een hoogwaardige en snel uithardende lijmkit op basis van MS-polymeer.
Inspiro is 100% watervast en kan in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens geplaatst worden.

Dumaclin gevelbekleding

Dumaclin Siding buitenwandbekleding in pvc met een revolutionair kliksysteem. In tegenstelling tot andere sidings en schroten zijn de gevelplanken van Dumaclin ontwikkeld met een unieke ‘verdoken klik’ die alle tussenstukken overbodig maakt, waardoor je kan genieten van een verbluffend strak resultaat.
De Dumaclin Siding panelen zijn korte planken van 240cm, die zeer licht zijn om te plaatsen.
Dankzij de harde afwerkingslaag vergt deze buitenwandbekleding in pvc vrijwel geen onderhoud en is ze bestand tegen alle weersomstandigheden en schokken.

Deze panelen hebben een matte afwerking en zijn bestand tegen UV-stralen en alle weersomstandigheden. Dumaclin kan tegen een stootje. Voor de afwerking gebruik je de Dumaclin hoeken en profielen.

Producten 1-16 van 63

Van hoog naar laag sorteren
per pagina