Skylux

We helpen u graag om meer natuurlijk licht in huis te krijgen.  Met de producten van Skylux haalt u meer daglicht in huis.

Bij Cevo Market kan u terecht voor dakramen, lichtkoepels, veranda's en overkappingen. Volledig op maat van uw woning en uw wensen.

Outdoor living

Met een Climax veranda of terrasoverkapping geniet u het hele jaar door van het heerlijke buitengevoel.

Voor iedere stijl en budget is er voldoende keuze in het assortiment. U kan kiezen voor een basic en budgetvriendelijke overkapping, een strakke en eigentijdste overkapping tot een complete veranda. 

Kom langs in onze winkel en bespreek uw idee het met onze medewerkers. We bekijken samen de mogelijkheden en geven u graag het beste advies.

Skylux lichtkoepels

Ook voor platte daken heeft Skylux een oplossing om meer licht binnen te krijgen. 

De platdakramen en lichtkoepels zorgen voor een maximale lichtinval, bieden een thermische- en geluidsisolatie en hebben een strak design.

Deze zijn verkrijgbaar als vaste of als opengaande modellen.

 

Skylux dakramen

Skylux dakramen zijn van topkwaliteit en bieden alleen maar voordelen. De plaatsing van een Skylux dakraam gebeurt snel, zonder kappen of breken.

Het muggengaas zit altijd aan de buitenzijde. Hierdoor komt er enkel frisse lucht binnen. Insecten en vuil blijven buiten.

De dakramen openen langs de bovenkant.  Zo kan u gerust zijn dat kinderen het raam niet open krijgen en erdoor kunnen kruipen.

Installatie Velux

Cevo werkt met professionele plaatsers om Velux dakramen te installeren. Zo kan u gerust zijn dat de afwerking volledig in orde is!

Wil u de ramen liever zelf plaatsen? Dat kan uiteraard ook.

Voor

Na

Laat je inspireren

Cevo promoties