Zaterdag 20 juli

GRATIS* strandbal

*Voor elke betalende klant

Zomeractie keukens bij Cevo

+ 50% korting op keukenkasten.

+ Tot 35% korting op inbouwtoestellen.

+ GRATIS BBQ OF TV OF JACUZZI

Maatkasten bij Cevo

15% korting op dressings & maatkasten

Xyladecor

Je wil graag je hout beschermen,

maar tegelijk ook het natuurlijke aspect zoveel mogelijk bewaren?

Ontdek het assortiment Xyladecor

video bouwmarkt afspelen

Nieuw bij Cevo, KETER boxen

Assortiment BBQ's

Geniet van de ultieme zomeravond met vrienden en familie rondom een perfect gegrilde maaltijd. Onze hoogwaardige BBQ's zorgen voor een onvergetelijke ervaring, waarbij je elke keer opnieuw kunt rekenen op heerlijke resultaten. 

Bij ons vind je een uitgebreide selectie van topmerken zoals Weber en Barbecook, zowel voor liefhebbers van gas BBQ's als voor de traditionele kolen BBQ's. Of je nu kiest voor de snelle opwarming van gas of de authentieke smaak van houtskool, wij hebben de perfecte BBQ voor elke grillmaster. Daarnaast bieden we een breed scala aan accessoires, van hoogwaardige grillgereedschappen tot handige schoonmaakartikelen.

Bekijk ons aanbod en til je BBQ-ervaring naar een hoger niveau!

Cevo's Super acties

Grootste onafhankelijke bouwmarkt van België.

Cevo Market opende in 1976 zijn deuren met slechts 5 werknemers. Dankzij gedrevenheid, motivatie en inzet groeit Cevo Market uit tot een complete bouwmarkt en dus de ideale partner voor klussers, bouwers en verbouwers.

Online en in onze winkel in Westerlo.

Voortaan is klussen nog eenvoudiger: u winkelt wanneer het u uitkomt. U kiest uw favoriete producten aan de beste prijs. Wij zorgen dat ze bij u geleverd worden, of ze gewoon bij ons komen afhalen.

Alles wat u verwacht van een bouwmarkt.

Of het nu gaat om renoveren, vernieuwen, bouwen of verbouwen, u vindt er alles onder 1 dak. Een uitgebreid assortiment, een enorme voorraad, sterk in prijs, knowhow en service zijn slechts een paar van onze grootste troeven.

Gespecialiseerde diensten bovenop ons assortiment.

U wil graag verbouwen, maar heeft niet de juiste kennis? Ook dan kan u terecht bij Cevo Market. Wij plannen uw verbouwing van A tot Z. Cevo Market werkt hiervoor samen met professionele plaatsers/aannemers. Er is geen enkele verbouwing die wij uit de weg gaan. Voor al uw klussen kan u rekenen op onze vakkundige medewerkers.

Categorieën